Kakav smijeh!

Prvo nije ni znao tko je Cardi B, a onda nije ni izlazio iz njezinog lika: Pokazao je još nešto što nismo vidjeli na TV-u

Siniša Ružić i Mia Kovačić Siniša Ružić i Mia Kovačić Screenshot/Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Ružić i Mia Kovačić Siniša Ružić i Mia Kovačić Siniša Ružić i Mia Kovačić Siniša Ružić Siniša Ružić +0 TLZP: Siniša Ružić kao Cardi B Galerija

Siniša Ružić otkrio nam je dojmove nakon transformacije u repericu Cardi B u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Glumac Siniša Ružić u prvoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" nastupio je kao temperamentna reperica Cardi B i tako nam već na samom početku pokazao kako za njega u transformacijima ne postoji ama baš nikakva prepreka.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Siniša je oborio s nogu publiku u studiju kao i gledatelje pred malim ekranima, a nastupom je i sam bio zadovoljan, iako je trema bila prisutna.

"Meni je bilo super! Bojao sam se zato što meni inače treba 20 puta da prođem pjesmu prije nastupa, da ulovim taj ritam, da se ufuram. A sada nisam to stigao, imali smo sve te silne pripreme tako da mislim da je dosta dobro ispalo", izjavio je Siniša.

U "Backstageu s Mijom" je podijelio i nekoliko reperskih pokreta, a kako je to zvučalo provjerite u našem videu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Iva Jerković objavila prvu fotku nakon poroda pa ju obasuli komplimentima: "Kao djevojčica si"

Kad se najmanje nadaju mi snimamo i zato BUSTED! I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene