Tomo i Željka

U seriji se ne vole baš stalno, ali kada se kamere ugase, priča je drukčija: "Malo smo popili"

Siniša Ružić i Sara Moser (Foto: Instagram) Siniša Ružić i Sara Moser (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Ružić i Sara Moser (Foto: Instagram) Siniša Ružić i Sara Moser (Foto: Instagram) Siniša Ružić i Sara Moser (Foto: Instagram) Siniša Ružić (Foto: PR) Sara Moser (Foto: Instagram) Lucia Glavich Mandarić, Martina Stjepanović, Sara Moser (Foto: Andrea Paić) Siniša Ružić (Foto: Instagram) Siniša Ružić (Foto: PR) +0 Siniša Ružić (Foto: Instagram) Galerija

Siniša Ružić objavio je na Instagramu fotografiju s kolegicom Sarom Moser.

Jedni od trenutno omiljenih televizijskih lica u Hrvatskoj zasigurno su glumci Siniša Ružić i Sara Moser, koje gledamo u hit-seriji Nove TV "Na granici".

Pogledaj i ovo Dino Rogić i Mirna Dizdarević (Foto: Instagram) evo o čemu je riječ Miljenik publike otkrio detalj po kojem se filmska prosidba razlikuje od one u stvarnom životu

Siniša je publiku osvojio kao policijski načelnik Tomo Boban, a Sara kao načelnica Željka. Njihovi se likovi u seriji često nađu u prepirkama i Tomo ponekad dovodi Željku do ludila, no kad se kamere ugase, priča je potpuno  drukčija. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Ružić (@sinisa.ruzic) on

Siniša nam je to pokazao na svom profilu na Instagramu, gdje je objavio nekoliko simpatičnih fotografija sa Sarom.

"Malo smo se napili", napisao je Siniša i dobro nasmijao svoje obožavatelje.

"Najluđi ste", "Hvala Bogu pa je krenula sezona, daleko najbolja serija", "Najbolji", "Drž, ne daj", neki su od komentara koje su dobili. 

Siniša je prije nekoliko dana objavio i urnebesnu fotografiju sa Slavkom Sobinom, koja je također nastala na snimanju serije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Siniša Ružić (@sinisa.ruzic) on

 "Ja uživam u vožnji, a Slavko uvijek gleda u budućnost", napisao je Siniša, a Slavko mu poručio da mu itekako nedostaje njihov zajednički rad te mu zahvalio na svemu. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) +7 Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Celebrity Bivša mu je supruga seks-bomba, a on se pred njom šeće s novom, 20 godina mlađom odabranicom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene