Siniša Ružić objavio je na Instagramu fotografiju s kolegicom Sarom Moser.

Galerija


Jedni od trenutno omiljenih televizijskih lica u Hrvatskoj zasigurno su glumci Siniša Ružić i Sara Moser, koje gledamo u hit-seriji Nove TV "Na granici".

Vezani članci Siniša Ružić Omiljeni televizijski policajac o ulozi u hit seriji: "Bilo mi je super u Tominim cipelama i uniformi" Dino Rogić Jure o snimanju škakljive scene s kolegom: ''Mislim da je Pavao tu najviše uživao kad sam mu uho gricnuo''

Siniša je publiku osvojio kao policijski načelnik Tomo Boban, a Sara kao načelnica Željka. Njihovi se likovi u seriji često nađu u prepirkama i Tomo ponekad dovodi Željku do ludila, no kad se kamere ugase, priča je potpuno  drukčija. 

Siniša nam je to pokazao na svom profilu na Instagramu, gdje je objavio nekoliko simpatičnih fotografija sa Sarom.

"Malo smo se napili", napisao je Siniša i dobro nasmijao svoje obožavatelje.

"Najluđi ste", "Hvala Bogu pa je krenula sezona, daleko najbolja serija", "Najbolji", "Drž, ne daj", neki su od komentara koje su dobili. 

Siniša je prije nekoliko dana objavio i urnebesnu fotografiju sa Slavkom Sobinom, koja je također nastala na snimanju serije.

 "Ja uživam u vožnji, a Slavko uvijek gleda u budućnost", napisao je Siniša, a Slavko mu poručio da mu itekako nedostaje njihov zajednički rad te mu zahvalio na svemu. 

Bivša mu je supruga seks-bomba, a on se pred njom šeće s novom, 20 godina mlađom odabranicom