Fotka stara 30 godina

Danas su omiljeni domaći glumci, a jedan je i zvijezda hit serije - prepoznajete li ih?

Siniša Ružić, Vedran Mlikota (Foto: Facebook) Siniša Ružić, Vedran Mlikota (Foto: Facebook) Facebook 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Ružić, Vedran Mlikota (Foto: Facebook) Siniša Ružić (Foto: PR) Siniša Ružić (Foto: PR) +0 Siniša Ružić i Sara Moser (Foto: Instagram) Galerija

Siniša Ružić, zvijezda hit-serije "Na granici", svoje prijatelje zabavio je objavom fotografije iz prošlosti na kojoj je pozirao s Vedranom Mlikotom.

Siniša Ružić, koji je gledatelje osvojio kao policijski načelnik Tomo Baban u seriji ''Na granici'', svoje prijatelje na Facebooku sada je zabavio i objavom fotografije iz prošlosti za koju je pozirao s Vedranom Mlikotom.

Pogledaj i ovo Siniša Ružić vjenčanje (Foto: Mijo Zidar photography) Čestitke mladencima! Zvijezda serije "Na granici" u 51. godini prvi put pred oltarom: Omiljeni glumac uplovio u bračnu luku!

''Neviđena mršavost prije 30 godina, i 40 kg manje... prijatelj VM tada još bez planinskih vrhunaca, al još uvijek najbolji naš glumac...'', napisao je Siniša samo kratko u opisu, a brojni pratitelji brzo su se počeli javljati sa šaljivim komentarima.

''Mlikota izgleda kao bugarski nogometni reprezentativac'', ''Mliki kao Sandokan, a ti kao misionar-pripravnik u Africi, obojica vrlo anđeoski, super je fotka'', ''Mliki ka Isus'', neke su od usporedbi.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene