Siniša Ružić, zvijezda hit-serije "Na granici", svoje prijatelje zabavio je objavom fotografije iz prošlosti na kojoj je pozirao s Vedranom Mlikotom.

Galerija


Siniša Ružić, koji je gledatelje osvojio kao policijski načelnik Tomo Baban u seriji ''Na granici'', svoje prijatelje na Facebooku sada je zabavio i objavom fotografije iz prošlosti za koju je pozirao s Vedranom Mlikotom.

Vezani članci Povorka na Danu ružičaste vrpce (Foto: Dnevnik.hr) Zvijezde omiljenih domaćih serija skrenule pozornost na prevenciju i rano otkrivanje raka dojke Siniša Ružić (Foto: PR) ''Blagdane treba iskoristiti da sačuvamo sebe, Advent u Zagrebu neću posjetiti, doček Nove je uvijek neka prisila''

''Neviđena mršavost prije 30 godina, i 40 kg manje... prijatelj VM tada još bez planinskih vrhunaca, al još uvijek najbolji naš glumac...'', napisao je Siniša samo kratko u opisu, a brojni pratitelji brzo su se počeli javljati sa šaljivim komentarima.

''Mlikota izgleda kao bugarski nogometni reprezentativac'', ''Mliki kao Sandokan, a ti kao misionar-pripravnik u Africi, obojica vrlo anđeoski, super je fotka'', ''Mliki ka Isus'', neke su od usporedbi.

Kratka haljina radila joj je probleme: Šuput pokazala više nego što je planirala, fotografi sve zabilježili