Siniša Matijević u finalu Supertalenta završio je nakon što je zatvorenih očiju nacrtao Nikolu Teslu, a ovoga puta oduševio je crtežom Luke Modrića.

Galerija


Siniša Matijević u finale Supertalenta plasirao se u posljednjoj polufinalnoj emisiji nacrtavši Nikolu Teslu zatvorenih očiju, a ove nedjelje sve je oduševio crtežom Luke Modrića.

Vezani članci Luka Modrić i Luka Peroš Luka Modrić pohvalio se fotkom sa zvijezdom hit-serije: "Uvijek mi je zadovoljstvo, imenjače" Siniša Matijević (Foto: Supertalent) Dečko s posebnim talentom i Martinina plesačka fiksacija idu u finale, nova šansa za bivše kandidate!

''Ne mogu se načuditi kako Siniša ovo radi. Srce mi je veliko kao kuća kad vidim ljude poput tebe, ti si stvarno jedno čudo od djeteta'', iskrena je bila Maja.

Janko je primijetio da je Siniša poslije svega što je prošao u Supertalentu postao sigurniji u sebe, ali je zaključio da mu je drago da postoje ovakve emisije u kojima ovakvi talenti izlaze na vidjelo.

Davor se složio sa svojim kolegama i još jednom naglasio da je zbilja poseban dečko.

''Iskoristi to što imaš i ostani dobar'', poručio mu je.

Njegov polufinalni nastup možete pogledati OVDJE. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju