Nešto nevjerojatno!

Poslije Nikole Tesle, zatvorenih očiju nacrtao je Luku Modrića: ''Ti si stvarno čudo od djeteta''

Siniša Matijević (Foto: Dnevnik.hr) Siniša Matijević (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Siniša Matijević (Foto: Dnevnik.hr) Siniša Matijević (Foto: Dnevnik.hr) +0 Siniša Matijević (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Siniša Matijević u finalu Supertalenta završio je nakon što je zatvorenih očiju nacrtao Nikolu Teslu, a ovoga puta oduševio je crtežom Luke Modrića.

Siniša Matijević u finale Supertalenta plasirao se u posljednjoj polufinalnoj emisiji nacrtavši Nikolu Teslu zatvorenih očiju, a ove nedjelje sve je oduševio crtežom Luke Modrića.

Pogledaj i ovo Siniša Matijević (Foto: Supertalent) Druga prilika Dečko s posebnim talentom i Martinina plesačka fiksacija idu u finale, nova šansa za bivše kandidate!

''Ne mogu se načuditi kako Siniša ovo radi. Srce mi je veliko kao kuća kad vidim ljude poput tebe, ti si stvarno jedno čudo od djeteta'', iskrena je bila Maja.

Janko je primijetio da je Siniša poslije svega što je prošao u Supertalentu postao sigurniji u sebe, ali je zaključio da mu je drago da postoje ovakve emisije u kojima ovakvi talenti izlaze na vidjelo.

Davor se složio sa svojim kolegama i još jednom naglasio da je zbilja poseban dečko.

''Iskoristi to što imaš i ostani dobar'', poručio mu je.

Njegov polufinalni nastup možete pogledati OVDJE. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene