Siniša Matijević u finalu Supertalenta završio je nakon što je zatvorenih očiju nacrtao Nikolu Teslu, a ovoga puta oduševio je crtežom Luke Modrića.

Galerija


Siniša Matijević u finale Supertalenta plasirao se u posljednjoj polufinalnoj emisiji nacrtavši Nikolu Teslu zatvorenih očiju, a ove nedjelje sve je oduševio crtežom Luke Modrića.

Vezani članci Vanja Modrić (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Lijepa Vanja u profinjenom izdanju zasjenila Luku: Poznati par nije se trudio kriti emocije na važnoj večeri Kolinda i Jakov u zagrljaju na proslavi 70 godina kompanije Ericsson Nikola Tesla (Foto: Pixsell,Borna Filić) - 3 Na proslavi obljetnice tehnološkog giganta: Predsjednica i suprug Jakov zagrljeni usred Arene

''Ne mogu se načuditi kako Siniša ovo radi. Srce mi je veliko kao kuća kad vidim ljude poput tebe, ti si stvarno jedno čudo od djeteta'', iskrena je bila Maja.

Janko je primijetio da je Siniša poslije svega što je prošao u Supertalentu postao sigurniji u sebe, ali je zaključio da mu je drago da postoje ovakve emisije u kojima ovakvi talenti izlaze na vidjelo.

Davor se složio sa svojim kolegama i još jednom naglasio da je zbilja poseban dečko.

''Iskoristi to što imaš i ostani dobar'', poručio mu je.

Njegov polufinalni nastup možete pogledati OVDJE.