odao i počast ocu

Oženio se sin pokojnog Šabana Šaulića, pogledajte fotke s raskošnog vjenčanja koje je koštalo pravo bogatstvo!

Mihajilo Šaulić i Marina Velimirović Mihajilo Šaulić i Marina Velimirović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Mihajilo Šaulić i Marina Velimirović Mihajilo Šaulić i Marina Velimirović Mihajilo Šaulić i Marina Velimirović Mihajilo Šaulić i Marina Velimirović Mihajilo Šaulić i Marina Velimirović Mihajilo Šaulić i Marina Velimirović Mihajilo Šaulić Mihajilo Šaulić Mihajilo Šaulić Mihajilo Šaulić +0 Mihajilo Šaulić i Marina Velimirović Galerija

Sin Šabana Šaulića, Mihajilo Šaulić, oženio se Marinom Velimirović u Beogradu, a organizirali su i veliko svadbeno slavlje.

Mihajilo Šaulić, sin pokojnog pjevača Šabana Šaulića, u Beogradu je oženio svoju trudnu izabranicu Marinu Velimirović.

Pogledaj i ovo Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) tri godine od nesreće Obitelj Šabana Šaulića razočarana presudom čovjeku koji je skrivio njegovu smrt, detalji iz zadnjih sati života pjevača još lede krv u žilama

Svadbeno slavlje organizirali su u jednom od najelitnijih beogradskih hotela, a potrošili su više od 70 tisuća eura, piše Kurir.rs.

Mladenka je nosila dvije vjenčanice, za koje su odvojili čak 20 tisuća eura, a na svadbi je bilo oko 400 uzvanika, među kojima su bile i brojne poznate osobe.

Mladenci su na vjenčanju odali počast i Mihajlovu pokojnom ocu tako što su za prvi ples odabrali njegovu pjesmu "Verujem u ljubav".

Podsjetimo, Šaban Šaulić poginuo je 17. veljače 2019. godine u prometnoj nesreći koja se dogodila nakon što se vraćao s nastupa u Njemačkoj. U automobil u kojem je bio s još dvoje kolega zabio se Turčin Alsin Levent, koji je bio pod utjecajem alkohola. Gotovo tri godine nakon nesreće Alsin je osuđen na tri godine zatvora.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 3 Severina Severina - 1 +16 Severina - 5 Celebrity Severina u društvu frajera s kojim su je neko vrijeme povezivali objavila vijest koja je raspametila fanove: "Napokon!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 +27 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić objavila golišavu fotku bez filtera i fotošopa, nabacila pozu među palmama pa poručila: "Divlja i slobodna"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene