Glumac na tatu!

Malo tko zna kako izgleda sin zvijezde popularnih domaćih serija, i on je krenuo očevim glumačkim stopama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miodrag Krivokapić jedan je od najpoznatijih glumaca na jugoslavenskom prostoru, a malo tko zna da ima sina Bojana, koji se također odlučio posvetiti glumi, baš poput oca!

Ponosni tata Miodrag Krivokapić ostavio je svoj glumački trag u mnogim filmovima i serijama na našem prostoru, a u Hrvatskoj i dalje često glumi u novijim serijama.

Pogledaj i ovo Tatjana Šojić Svjetski uspjeh Marija iz Lud, zbunjen, normalan glumi u novom Netflixovu hit-filmu, pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u popularnoj seriji

Mnogi ga pamte kao Šukriju iz serije "Lud, zbunjen, normalan'', ali mogli smo ga vidjeti i na ekranima u seriji ''Kud puklo da puklo''.

Baš kao i tata, glumačkim je stopama krenuo i 36-godišnji Bojan Krivokapić.

Završio je glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu, a aktivan je član Narodnoga kazališta u Beogradu.

Bojan je svoju prvu važnu ulogu odigrao u filmu ''Montevideo, Bog te video'' uz bok s poznatim srpskim glumcem Milošom Bikovićem.

Nakon ove uloge mnogima se svidio u seriji ''Istine i laži'', a nastavio je glumiti u još nekoliko filmova i serija.

Bojan je rekao sudbonosno "da" supruzi Taisi, koja se bavi prevođenjem francuskog, njemačkog i engleskog jezika na RTS-u, a zajedno imaju kćer Nevenu i sina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Krivokapić (@krivokapic.bojan)

Nedugo nakon rođenja kćerke Bojan je u jednom intervjuu rekao: ''Moji roditelji Svjetlana i Miodrag, kao i Taisini Tatjana i Mladen, jedva čekaju da se s njom druže, kažu da im ona daje veliku injekciju sreće. I stric Damjan i ujak Stefan pokazuju veliku želju i zainteresiranost da pripomognu kad god je potrebno. Nevena je sad svima na prvom mjestu, što je potpuno normalno i prirodno.''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 +0 Franka Batelić - 1 Celebrity Franka i Ćorluka pobjegli na romantični odmor i pokazali kako uživaju, a jedna fotka mnoge je nasmijala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene