Hunter Biden iza sebe ima jedan brak i dijete sa striptizetom koje nije želio priznati, a drugom suprugom Melissom Cohen oženio se nakon kratkog poznanstva i lani su dobili sina.

Galerija


Hunter Biden godinama je privlačio pažnju javnosti svojim turbulentnim privatnim životom, a mnogi su smatrali da je uteg za predsjednički mandat oca Joea Bidena (78). 

51-godišnji Amerikanac, koji je završio pravo kao i njegov otac, snimljen je prošlog vikenda kako uživa u surfanju na plaži u Malibuu. Hunter je imao sat poduke kod Stridera Wasilewskija, profesionalnog surfera koji je poznat diljem svijeta po svojim vještinama na vodi. 

S Bidenom je bio i njegov prijatelj koji se pokazao malo talentiranijim od njega, no on nije odustajao od pokušaja da ulovi pravi val. 

Inače, Hunter je od 16. svibnja 2019. u braku s južnoafričkom aktivisticom i redateljicom dokumentaraca Melissom Cohen (32). Kako pišu strani mediji, par se vjenčao u istom mjesecu kad se upoznao, odnosno samo dva tjedna nakon prvog susreta. 

Navodno su tetovirali i slične tetovaže kao dokaz svoje ljubavi. "Odmah sam se zaljubio u nju. I onda sam se svakim danom sve više zaljubljivao u nju", rekao je jednom Biden za ABC News. 

Supružnici su u ožujku dobili sina i Melissin je brat rekao da je dijete lijepo i zdravo, a nadjenuli su mu ime Beau Jr. prema Hunterovu pokojnom bratu Beau, koji je preminuo 2015. od tumora na mozgu. 

Zaljubio se u sadašnju ženu nakon teških gubitaka: Ostao je bez jednogodišnje kćeri, prve supruge i sina

Prije Cohen Biden je bio u braku s odvjetnicom Kathleen Buhle (51), s kojom je dobio sina Finnegana te kćeri Maisy i Naomi, kojoj je dao ime po pokojnoj sestri koja je stradala u nesreći kada je imala godinu dana zajedno s njihovom majkom Neiliom. 

Hunter je sablaznio javnost 2017. kada su procurile informacije da je u bliskom odnosu s Hallie Biden, udovicom svoga pokojnog brata Beaua. Prema pisanju američkih medija, to su odobravali njegov otac Joe i maćeha Jill, a romansa je počela 2016., godinu nakon Beauove smrti. Njihova veza raspala se 2019.

Hunter je suosnivač kompanije Rosemont Seneca Partner, a od 2014. do 2019. radio je u ukrajinskoj kompaniji za proizvodnju plina Burisma Holdings te bio u centru pozornosti desničarskih zavjera. Osim toga je bio član uprave šangajske tvrtke za upravljanje kapitalnim ulaganjima BHR, a Donald Trump aludirao je da je njegov otac Joe koristio svoj politički položaj da bi pogodovao sinu pa je pozivao državnog tužitelja da pokrene istragu o njegovu poslovanju u inozemstvu.

Hunter se svojedobno borio s ovisnošću o alkoholu i drogi, a 2015. je bio usred skandala kada se njegova e-adresa našla na popisu klijenata stranice za izvanbračne veze Ashley Madison. Peto, izvanbračno dijete dobio je s Lunden Alexis Roberts (30). Ona je striptizeta, kako pišu strani mediji, a očinstvo je potvrđeno na sudu u Arkansasu 2019. godine.

Iako mnogi Huntera ocrnjuju, drugi ga brane jer je zaista imao težak život i rano izgubio majku i sestru, a onda i dvije godine starijeg brata. 

Bacala se u pijesak u tangicama koje je sama kreirala, prošle godine iznenadila je javnost tajnom koju je krila 20 godina

Problematični nogometaš skinuo majicu pa iznenadio nikad opuštenijim izdanjem, nitko nije ni primijetio ljepotice kojima je bio okružen