Sin Dine Merlina, Hamza Dervišhalidović oženio se srednjoškolskom ljubavi Dženetom Tabaković Dervišhalidović 2019., a prošle godine je par podario glazbeniku prvo unuče.

Galerija


Dino Merlin ljubi suprugu Amelu od svoje 17. godine, a ni ona ni njegova djeca se ne pojavljuju u javnosti s njim. 

Vezani članci Tonči Huljić i Vojko V Evo kako zvuči kad se spoji nespojivo, donosimo pregled najneobičnijih dueta naših zvijezda! Dino Merlin i Senidah Zbog pjesme "Dođi" Dina Merlina i Senidah 'eksplodirao' YouTube na samu Novu godinu

Pjevač, kojem je pravo ime Edin Dervišhalidović, ima kćer Naidu i sina Hamzu. Iako je Hamza dio Merlinovog menadžerskog tima,  izbjegava medije. 

29-godišnjak se školovao u Berlinu, a u Istanbulu je završio Menadžment i političke znanosti. U odličnim je odnosima s ocem kao i njegova sestra Naida te mnogi kažu da izgledom dosta nalikuje na glazbenika. 

Hamza je prošle godine dobio sina sa svojom suprugom Dženetom Tabaković Dervišhalidović kojem su ime dali Nezir, a Merlin nije krio koliko je sretan što mu je stiglo prvo unuče. 

Dinin sin Hamza se vjenčao s Dženetom 2019., a njihova ljubav traje još od srednjoškolskih dana. U vezi su bili sedam godina. 

Inače, Merlin je svojedobno progovorio o razlici između njegova sina i kćeri.

"Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u djetinjstvu je doživjela sve - od neimaštine do, metaforički rečeno, kavijara i šampanjca. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - što da joj donesem iz Pariza ili New Yorka uvijek bio: 'Tata, hvala, imam sve, samo se što prije vrati kući'", ispričao je. 

"Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo što god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbi", dodao je glazbenik. 

Isplivali grozni detalji eksplicitne scene koja je svima ostala u sjećanju i 29 godina kasnije, ali to nije sve

Nitko ne može vjerovati kako ovaj ljepotan izgleda u 57. godini, fotku bez majice komentirala mu je i slavna bivša djevojka