Joseph Baena neodoljivo podsjeća na svog oca Arnolda Schwarzeneggera.

Galerija


Zaruke glumca Chrisa Pratta i Katherine Schwarzenegger, inače kćeri legendarnog holivudskog snagatora Arnolda Schwarzeneggera, ovih su dana aktualna tema u Hollywoodu. No osim njih, pažnju privlači i Arnoldov najmlađi sin Joseph Baena, koji je njegova preslika.

Vezani članci Katherine Schwarzenegger i Maria Shriver (Foto: Profimedia) Iako ima poznate roditelje, zvijezda je postala tek kad se zaručila za ovog ljepotana Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Ako glumac ne bude dobar prema novoj curi, njezin slavni tata ga može prebiti i to doslovno

21-godišnjak snimljen je na putu u teretanu u Veniceu, kako bi baš poput oca bio snažan i mišićav.

I sam se hvali fotografijama s treninga na svom profilu na Instagramu te pokazuje svoje isklesano tijelo.

Zanimljivo je da je Joseph počeo vježbati s dvadesetak godina, baš kao i njegov otac, koji je titulu Mister Universe osvojio s 20 godina.

Bez obzira na to hoće li Joseph uistinu krenuti očevim stopama, bilo što se tiče profesionalnog bodybuildinga, bilo glume, pokazat će vrijeme. S ocem se često druži, pa je tako Badnjak proveo s njim i sa Sylvesterom Stalloneom.

Osim što svakodnevno trenira, Joseph studira poduzetništvo na Sveučilištu Pepperdine.

Inače, Joseph je sin Arnolda Schwarzeneggera i njegove bivše kućne pomoćnice i dadilje Mildred Baene, s kojom je Arnold imao aferu. Mildred je u kući Schwarzeneggerovih radila 20 godina, a Josepha je rodila samo pet dana nakon što je Arnoldova supruga Maria Shriver rodila sina Christophera. Arnold i Maria u braku su od 1986. godine sve do danas. 

Sjećate se "Otimačice"? Slavna glumica deformirala je lijepo lice operacijama

Kako je "hrvatska Kim Kardashian" izgledala prije 9 godina? Puno drugačije nego danas!