Teški dani

Simona progovorila o vezi s policajcem uhićenim zbog prostitucije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

O skandalu s policajcem koji je bio i svodnik, progovorila je i Simona Šajn.

Bivša starleta Simona Šajn potpuno je promijenila svoj život i posvetila se mirnijem životu, no i ona je prošla kroz mnoge mučne stvari a njezino ime se spominjalo i u prostituciji.

Pogledaj i ovo Sanja Stanković (Foto: Instagram) Neke možda znate... Seks-skandal u Srbiji: Poznate starlete morale na policiju zbog optužbi za prostituciju?

'Pao' još jedan policajac: Sumnjiči se za organiziranje prostitucije

Simona Šajn: 'Isus je čekao da mu se vrati najprljavija ovčica, znao da ima plan za mene!'

Bivši policajac Mislav Merkaš bio je glavni inspektor u borbi protiv prostitucije, no to ga nije spriječilo da uzme 164 tisuća eura provizije. Simona Šajn je poznavala dotičnog policajca koji je i nju htio uvući u svoj lanac, a neko vrijeme su se i družili, piše Jutarnji list.

Odnos se ubrzo pretvorio ljubavnički, a tada joj je Merkeš i pričao o ljudima koji su bili umiješani u kriminalne radnje te za nju provjeravao sobe koje su zanimale Simonu. 'Rekao mi je da bi bilo bolje da se maknem od njega jer je čuo da me nudi po gradu za prostituciju pa je bolje da se maknem jer će inače biti problema', ispričala je Simona.

Merkaša se tereti da je odavao službene podatke svodnicima o racijama koje se provode, a zauzvrat bi dobivao novac. Sumnja se da je na taj način, zajedno sa suprugom, u posljednjih šest godina zaradio najmanje 252 tisuće eura. Sudac istrage odredio im je jednomjesečni istražni zatvor. To je već treći slučaj uhićenja policajaca zbog curenja informacija u proteklih nešto više od dva mjeseca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene