Bivša starleta Simona Mijoković spas je našla u vjeri.

Galerija


Bivša starleta rodila je svoje treće dijete.

Vezani članci Slika nije dostupna Nema sreće u ljubavi: Ante Gotovac razveo se treći put pa progovorio o Simoninu suprugu Slika nije dostupna Rodila prije mjesec dana: Simona u šetnji s novorođenim sinčićem

"Čudesno te stvorio, hvala ti Bože moj. Blagoslovljen dan tvog začeća, blagoslovljen dan tvoj rođenja, blagoslovljen svaki dan tvog života. Neka život tvoj bude Bogu na slavu i hvalu, a tebi ljubljena kćeri na radost i spasenje. Amalia", napisala je Simona Mijoković pored fotografije ručice svoje kćerkice koju je rodila prošlog vikenda.

Bivša starleta koja je novinske stupce punila burnim brakom s Antom Gotovcem nakon razvoda postala je preobraćenica, a ljubav prema vjeri svakodnevno propovijeda i na svojim društvenim profilima.

Simona Mijokovic (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Simona Mijokovic (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Zgodna bivša manekenka pronašla je i ljubavnu sreću s drugim suprugom Stanislavom Mijokovićem koji je također veliki vjernik i zbog kojeg se preselila u austrijski Linz gdje brine za kućanstvo. Par ima sina Joshuu, a iz propalog braka Simona ima i kćer Gabrijelu koja živi s njima.

Simona Mijokovic (Foto: Facebook)
Simona Mijokovic (Foto: Facebook)

"Ljubljeni moj mužu, Gabice moja, Joshua sine moj ! Vi ste moja obitelj ! Najveci dar mog Spasitelja . Volim vas najviseee! I ne postoji dan da ne kazem Isuse hvala Ti za moju obitelj . Sada nas je petoro, hehe", dodala je ponosna majka koja je iza sebe u potpunosti ostavila skandalozni život koji je godinama zabavljao javnost.

Simona Mijokovic (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Simona Mijokovic (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

Problemi s alkoholom i drogom, javne svađe, prostitucija, bulimija, očevo zlostavljanje... Sve je to svakodnevno obilježavalo njezin život, a koliko je situacija ozbiljna, postalo je jasno kada je Simona održala govor pred crkvenom zajednicom te ispričala detalje koji su šokirali javnost. Njezin govor trajao je 20 minuta, a nekoliko je puta tijekom njega bila upozorena gdje se nalazi.

Tada je i istaknula kako ju je iz pakla izvukao pokojni fra Zvjezdan Linić s kojim ju je upoznao bivši suprug Ante.

Nedugo nakon kraha prvog braka, Simona je počela svakodnevno odlaziti u crkvu te sudjelovati na raznim duhovnim obnovima, a u to vrijeme se počela školovati i za šminkericu. No nakon što je upoznala sadašnjeg supruga, ponovni preokret. Simona se s Gabi preselila u Austriju te u potpunosti posvetila brizi za obitelj, no ističe kako i dalje svakodnevno odlazi na misu.

Simona Mijokovic (Foto: Facebook)
Simona Mijokovic (Foto: Facebook)

Tvrdila je i kako su ona i Stanislav prakticirali predbračnu čistoću, a treća trudnoća uslijedila je samo nekoliko mjeseci nakon što je rodila sina.