dirljiva objava

Simona slavi! "Da nisam okusila tamu danas ne bih znala živjeti"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Buran život danas je iza Simone Mijoković. Svoj spas pronašla je u vjeri i obitelji, a iako je tijekom života prošla kroz pakao vjeruje da je to sve bilo s dobrim razlogom.

Simona Mijoković danas je napunila 33. godine, a tom prigodom svojim pratiteljima na Facebooku obratila se dirljivom objavom. Rođendan, naime, nije jedini razlog za slavlje.
Kroz par dana na svijet će stići i njezin sin Josuha kojem se neizmjerno vesele Simonin suprug Stanislav, ali i kći Gabi koju ima iz braka s Antom Gotovcem.

Pogledaj i ovo showbuzz potpuno drugi ljudi Prije 15 godina su se vjenčali i šokirali razuzdanim životom: Sada vode mirne živote i pronašli su se u vjeri

"Danas sam napunila punih 33 godine. I Bog me je nagradio u svojoj bezuvjetnoj ljubavi i milosrđu s novim životom.. Imam ljubljenog muža , koji mi je na ovoj zemlji najveća podrška i oslonac. I nema dana, da ne zahvalim na ovom braku, na mom mužiću... Imam miljenicu srca moga - Gabicu. Dovoljno je da samo izgovorim ili napišem Gabica, moje srce počne radosno plesati... A , evo i za koji dan dolazi i moj ljubljeni sin Joshua. Jedva čekam dan kada ćeš biti sa nama. Sine moj s velikom i neopisivom radošću te čekamo", napisala je između ostalog Simona ne krijući sreću i zadovoljstvo zbog nove prilke koju joj je život pružio nakon što se okrenula vjeri.

Iako je i sama priznala da je tijekom života prošla kroz pakao droge i prostitucije, danas Simona ne žali ni zbog čega. "Vjerujem da je sve bilo s nekim razlogom u životu. Jer da nisam okusila tamu danas ne bih znala kako je živjeti i zahvaljivati u Tvojoj Svjetlosti. Da nisam plakala ne bi se znala kasnije smijati. Kada god sam padala - Ti si me dizao. Shvatila sam da iza svake Golgote dolazi Uskrsnuće. I dok god dišem, dok god mi srce bude kucalo svjedočit ću Te Ljubljeni Isuse za sve što si Učinio u mom životu, za sva oslobođenja, ozdravljenja, za novi život koji si mi darovao", zaključila je Simona.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene