SKANDALOZAN NAČIN ŽIVOTA

SIMONA OPET PROGOVORILA Prostituirala se za hranu, bojala se sotonista

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svoje potresno svjedočanstvo podijelila je s drugim vjernicima.

Simona Mijoković progovorila je o svom privatnom životu i paklu koji je prolazila sve dok nije pronašla spas u vjeri. Sve je kaže počelo s njezinih 8 godina kada su joj se razveli roditelji. Živjela je s majkom i očuhom u Sloveniji ''Nažalost, on je mene zlostavljao i u obitelji se stvorila mračna strana gdje je majka u meni vidjela konkurenciju, ženu u meni'', otkrila je Simona koja se s 13 godina počela drogirati. ''S 13 godina sam probala kokain i drogu i sve što sam mogla. Vjerujte mi da je meni s 10 godina u ruci bio porno magazin'', otkrila je. ''Probala sam sve što se moglo probati. Bila sam jako znatiželjna kao dijete. Mama me u svijet mode stavila s 13 godina. S 14 godina sam obolila od bulimuje. Svakodnevno povraćanje. Mjesečno sam trošila i do 20 tisuća kuna na hranu. Doslovno sam se prostituirala za hranu, da mogu jesti i povraćati tu hranu'', priznala je Simona.

Pogledaj i ovo Simona Mijoković Čestitamo! Simona Mijoković u 39. godini rodila peto dijete, objavila je fotografiju iz rodilišta i potvrdila sretnu vijest

Upoznala je djevojke koje su je uvele u svijet prostitucije. Izgubljena ljepotica u starijim muškarcima je tražila oca. ''No, zaboravila sam da samo od Stvoritelja dolazi ta savršena ljubav''. Pokušala je pobjeći od tog života i u Zagrebu je upoznala Antu Gotovca. No, ni tu nije krenulo na bolje.'' Mi smo se hvalili da živimo Sodomu i Gomoru. Kod nas su bili partiji, doslovno orgijanje, drogiranje, svaki nemoral , sve ono što je najveći nemoral to se događalo u našoj kući'' , kazala je. S 20 godine je rodila Gabrijelu i shvatila je da se neke stvari moraju promijeniti. Nakon 13 godina takva života, Isus ju je, tako kaže, vratio na pravi put. Simona se tako prisjetila prvog sudbonosnog susreta s križem TAU, križem svetoga Antuna Pustinjaka i svetoga Franje Asiškoga. 'Gušio me cijelu noć. Imala sam noćne more. Jedan glas mi je govorio: 'Skini to! Skini to, bit će ti bolje kad 'to' skineš! Slušala sam glas đavla i kad mi netko kaže da 'đavao ne postoji', ma itekako postoji', izjavila je Simona koja je išla kod raznih vračara, bioenergetičara, radili su se različiti obredi na meni. Učilo me se gatati, davali su mi zapise, čak su izvršili obred crne mise na groblju, baš okultno'', priznala je Simona koja je zahvaljujući vjeri pobijedila sve.

'U kilogram tjestenine stavila sam blagoslovljenu sol, vodu i ulje. Proždrljivo sam gutala tu hranu, nisam jela, nego gutala, a onda sam treba povratiti sve što sam pojela. Otišla sam u WC i nisam mogla povratiti. Stiskala sam trbuh, gurala prste u usta i ništa. Počela sam proklinjati i urlati, ali povraćati nisam mogla', izjavila je Simona za portal Rastimo u vjeri.  Simona je danas u sretnom braku sa Stanislavom Mijokovićem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene