Simona Mijoković otkrila je da se njezina sestra Paula Trpkova rodila kada je ona imala 11 godina i da je pazila na nju otkad je bila beba.

Galerija


Simona Mijoković (36), koja vodi miran život u Linzu sa suprugom Stanislavom Mijokovićem (54) i djecom, predstavila je na Facebooku svoju 11 godina mlađu sestru.

Vezani članci Simona Mijoković Prošla je kroz pakao droge i prostitucije, a onda je spas pronašla u vjeri: Skandali su iza nje, a Simona je danas druga žena Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Iz pakla su ju izvukli vjera i suprug Stanislav: Simona Mijoković rodila treće dijete i dala mu prelijepo ime

"Dragi prijatelji, da vam predstavim svoju sestru. Ovo je moja sestra, ista nas majka rodila (pitali ste me u inboksu). Paula Trpkova rodila se kad sam ja imala 11 godina. Tada sa svom ljubavlju sam ju čuvala, presvlačila pelenice, hranila, šetala po Brežicama gdje smo živjeli. Uvijek je bila moja Ljubimica. Danas ima 25 godina, a ja 36. I danas smo tu jedna za drugu uvijek. Ona jako voli putovati, trenutačno živi u Londonu, ali ni ovaj virus nije ju spriječio da brzo sjedne u avion i dojuri k nama u Linz. Hvala Ti, Isuse, na daru ove ljubavi i zajedništva. Inače Paula je rođena 8. 6., a ja 10. 6.", napisala je Simona

"Uvijek tu za tebe i na kraj svijeta ako treba! Tvoja Ljubimica, volim", odgovorila joj je sestra Paula na emotivnu objavu. Simona je ubrzo dobila mnoštvo komplimenata na za svoj i sestrin izgled, ali i više od 2000 lajkova. 

Dragi prijatelji ❤ da vam predstavim 🙂 moju sestru . Ovo je moja sestra , ista nas majka rodila 😀 🥰🥰[ pitali ste me u...

Objavljuje Simona Mijoković Simona MijokovićNedjelja, 20. prosinca 2020.

"Prekrasna ti je sestra, mila moja. Znam što znači imati sestru, uistinu su dar od Boga. Uživajte u zajedničkim trenucima", "Predivne ste obje", "Kako je lijepo imati sestru", "Lijepe ste i jako je lijepa ta ljubav koja vas veže!", "Lijepi anđeli", komentirali su njezini pratitelji. 

Inače, Simona iz prošlog braka s Antom Gotovcem ima kćer Gabrijelu (14), dok je sa sadašnjim suprugom dobila sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu. Simona je rodila Zvjezdanu, četvrto dijete u srpnju ove godine, a trudnoću je uspjela sakriti od javnosti.

Borba dekoltea može završiti, Indira je pobjednica! Shvatit ćete o čemu pričamo kad vidite ove fotografije