Simona Mijoković konačno je pokazala starijeg brata. Samozatajni Denis Simonin je ponos.


Skoro godinu i pol dana nakon što je Simona uplovila u bračnu luku s partnerom Stanislavom Mijokovićem sakrament ženidbe sklopio je i njezin godinu dana stariji brat Denis. Simona nije krila sreću zbog vjenčanja u obitelji, a svom bratu uputila je i posebnu dirljivu objavu povodom vjenčanja.

Vezani članci Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 2 Simona ganula dirljivom objavom: "Odavno sam odlučila ne rasipati bisere" Slika nije dostupna Simona ushićena zbog treće trudnoće: "Bog je nagradio našu čistoću prije braka"

"Brate moj od sveg srca ti čestitam sveti sakrament ženidbe, da budeš onakav muškarac kakvog tvoja supruga treba danas. Svjestan budi da ne možeš ispuniti svaku njezinu potrebu, ali predajući sve u ruke Nebeskog Oca vjeruj da On može ispuniti. Budi uvijek spreman svoju ljubljenu Teu saslušati i budi nadasve pažljiv prema njoj . Uvijek slušaj što ti želi reći i uvijek ju ohrabruj u stvarima koje ona radi. Zaštiti ju uvijek od svakog zla i svega onoga što ovaj svijet nudi u svojim zamkama. Budi zabavan muž, susretljiv, blag i vjeran", poručila je između ostalog Simona svom Denisu.

OVDJE pročitajte tko to ljubi sina Slavena Bilića.

Njezina objava raznježila je Simonine brojne pratitelje koji nisu krili oduševljenje sestrinskom ljubavi."Ovo je prekrasno", "Simona, predivna si Božja ružica, posebna i čista ljepota", "Divno si to napisala bratu", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod zajedničke fotografije Simone i Denisa. Svome bratu Simona je poželjela i skoro potomstvo, a tko zna možda i u njezinu obitelj nakon kćeri Gabrijele i sina Joshue u skorije vrijeme stigne još jedan član.