A duša, pitam se?

Zabrinuta Simona: Kršćanski savjet roditeljima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Simona Mijoković rado dijeli kršćanske savjete.

Bivša manekenka Simona Mijoković, dok je bila u braku s poduzetnikom Antom Gotovcem, nekoć je vodila turbulenatan život.

Pogledaj i ovo Simona Mijoković U godinu dana! Simona Mijoković podijelila je šokantno priznanje o svojoj prošlosti: ''Imala sam tri pobačaja, dao mi je kovertu i poslao me da to sklonim...''

No sve se promijenilo kada je postala velika vjernica i sestra u Kristu, kako je zovu njezini prijatelji. Ona danas živi potpuno drugačijim životom. Udala se za Stanislava s kojim čeka sina kojeg će nazvati Joshua Maria.

Nema sumnje, Simona danas u potpunosti živi prema Božjim zapovijedima, a na Facebooku često objavljuje svoje male životne pouke protkane vjerskim tonom.

''Ovih dana gledajući neke majke i očeve vidjela sam još više koliko roditelji mogu djecu vodit prema propasti, umjesto spasenju. Svjesno podupiraju njihov grijeh, tješeći se lažno to je moje dijete i naš odgoj. Pritom, roditelji zaboravljaju da dijete nije njihovo vlasnistvo! Nego dijete / ca su im darovana od Boga .

Svjedočila sam kako je dijete od samo nekoliko godina svjesno činio sablazan - bluda, a roditelji se na to smijali. Svjedočila sam gdje roditelji svjesno šalju djiete u grijeh zbog novaca. Svjedočila sam gdje otac sablažnjuje djecu i okolicu oko sebe i pritom smije se tome .. A sirota djeca u njemu imaju uzor. Umjesto da ga vode k Bogu , k sakramentima- prema spasenju , oni odabiru 'lažnu čast 'ovoga svijeta , užitke i prolaznosti samo nek ' nam je dijete zdravo, sito, obučeno i školovano . A duša, pitam se? A što s dušom djeteta, djece? Pa tko brine za to ? 'Nitko' što ih gledam u blizini ne mari za vjecnost'', poručila je zabrinuta Simona.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene