Simoni Mijoković ispunila se dugoočekivana želja.


Nakon što se udala i zbog ljubavi preselila u Linz, Simoni Gotovac Mijoković ispunila se još jedna velika želja. Njihov austrijski dom uskoro će obogatiti prinova kojoj se supružnici, ali i Simonina kći Gabrijela neizmjerno raduju. Da je trudna, Simona je objavila na svom Facebooku. "Zahvaljujem ti Bože što si mi povjerio da budem majka još jednog tvog djeteta. A tebe Majčice Marija molim da pratiš moju bebicu koju nosim da uvijek bude plemenita, sretna i poštena.

Neka život i ove bebice bude na Tvoju slavu Gospodine", napisala je Simona uz fotografiju trudničke knjižice.

Ispod objave odmah su počele pristizati čestitke sa svih strana, a oglasio se i otac Stanislav. "Sveta naša bebica. Volim te ljubavi moja", poručio je poduzetnik svojoj supruzi.

Simona i Stanislav vjenčali su se u svibnju ove godine nakon višegodišnjeg poznanstva, a oboje su isticali kako je njihov brak svet te da u njega ulaze u čistoći. O Simoninoj trudnoći počelo se nagađati još krajem kolovoza kada je vizažistica na svom profilu objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u širokoj odjeći. Iako su mnogi nagađali da odjećom skriva trudnički trbušćić, Simona je tada sve demantirala.