Novi život

Prošla je kroz pakao droge i prostitucije, a onda je spas pronašla u vjeri: Skandali su iza nje, a Simona je danas druga žena

Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Facebook 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 1 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 2 +0 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) Galerija

Simonin život s Antom Gotovcem pratila je cijela država, a imali su brojne skandale. Danas ona živi u vjeri s novim suprugom.

Nekadašnja pjevačica i reality zvijezda Simona Ištvanović danas je Simona Mijoković, a prije nekoliko je dana proslavila je svoj 36. rođendan.

Pogledaj i ovo showbuzz Njezina ljubimica Simona se nije dugo javljala, a sad se oglasila i sve iznenadila - predstavila je svoju lijepu sestru!

Simona je prije 15 godina osvojila titulu "Kraljice Hrvatske", a u centru medijske pažnje bila je tijekom braka s Antom Gotovcem.

Njezin život s Gotovcem pratila je cijela država, a imali su brojne skandale. Nakon rastave Simona se okrenula Bogu i vjeri, a i danas živi tako. S Antom ima kćer Gabrijelu, zbog koje je ostala u dobrim odnosima s bivšim suprugom, koji je bio jedna od najkontroverznijih osoba u Hrvatskoj.

Simona je novu sreću pronašla kada je upoznala Stanislava Mijokovića, za kojeg se prije četiri godine udala. Često je pričala kako svakoga dana zahvaljuje Bogu što ju je spasio i oslobodio. S novim suprugom ima sina Joshuu i kćer Amaliju.

Simona se jednom prigodom sama osvrnula na društvenim mrežema na sve kroz što je prošla kroz život.

''Bog me je nagradio u svojoj bezuvjetnoj ljubavi i milosrđu s novim životom.. Imam ljubljenog muža , koji mi je na ovoj zemlji najveća podrška i oslonac. I nema dana, da ne zahvalim na ovom braku, na mom mužiću... Vjerujem da je sve bilo s nekim razlogom u životu. Jer da nisam okusila tamu danas ne bih znala kako je živjeti i zahvaljivati u Tvojoj Svjetlosti. Da nisam plakala ne bi se znala kasnije smijati. Kada god sam padala - Ti si me dizao. Shvatila sam da iza svake Golgote dolazi Uskrsnuće. I dok god dišem, dok god mi srce bude kucalo svjedočit ću Te Ljubljeni Isuse za sve što si Učinio u mom životu, za sva oslobođenja, ozdravljenja, za novi život koji si mi darovao", zaključila je Simona tada.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) +4 Ivana Vida (Foto: Instagram) Celebrity Ivana Vida priznala je posjete kirurgu, a evo kako je izgledala prije samo šest godina - promjena je drastična!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene