Simona Mijoković (Foto: PIXSELL/Filip Brala/24sata)
Simona Mijoković (Foto: PIXSELL/Filip Brala/24sata)

Bivša manekenka putem društvenih mreža proziva druge žene koje hodaju polugole.


Otkako se Simona razvela od Ante Gotovca i otplovila ">u drugi brak sa Stanislavom Mijokovićem, u potpunosti se okrenula vjeri i iz temelja promijenila svoj život. Bivša manekenka nekoć je bez problema polugola pozirala ispred objektiva, a sada pak ističe koliko je to ponižavajuće za ženu. Ne samo da je ponižavajuće, već da je i grijeh. Simona je očito zaboravila kako je ona nekoć imala buran život i da je više otkrivala nego skrivala. No, sada se okrenula Bogu pa je u redu drugima dijeliti savjete.

Simona Gotovac (Foto: PIXSELL/Nel Pavletic/24sata)

'Kad vam netko udijeli 'kompliment' da ste " komad" ili " koja pica" - nemojte se radovati .Mislim da to nije nikakav kompliment nego ponižavajući izraz za ženu . Ženu koja je predivno Božje biće. Ženu koja je Božji unikat, a ne predmet požude, komad mesa. Žene budimo drugačije , budimo unikat - ali Kristov unikat. I dok u svijetu svi pokazuju tijelo ti ga skrivaj dostojanstvenom odjećom . Odjećom koja nece otkrivat tvoje grudi i noge. Ne samo sto je ponižavajuće za ženu da hoda polugola nego je i grijeh. Oblači se tako da zadiviš Oca Nebeskog, a ne 'internetske mreže- publiku, muškarce. Ako želiš biti najljepša onda ćes imati samo jedan cilj u očima, a to je Nebo', poručila je Simona.

Simona Gotovac (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

Produhovljena bivša manekenka se nedavno osvrnula i na trenutačna događanja u Splitu i pozvala na molitvu i klanjanje za sve koji tulumare na Ultri.

Simona Gotovac (Foto: PIXSELL/Nel Pavletic/24sata)