Predomislila se

SIMONA SAVJETUJE: 'Ponižavajuće je za ženu da hoda polugola, to je i grijeh'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bivša manekenka putem društvenih mreža proziva druge žene koje hodaju polugole.

Otkako se Simona razvela od Ante Gotovca i otplovila ">u drugi brak sa Stanislavom Mijokovićem, u potpunosti se okrenula vjeri i iz temelja promijenila svoj život. Bivša manekenka nekoć je bez problema polugola pozirala ispred objektiva, a sada pak ističe koliko je to ponižavajuće za ženu. Ne samo da je ponižavajuće, već da je i grijeh. Simona je očito zaboravila kako je ona nekoć imala buran život i da je više otkrivala nego skrivala. No, sada se okrenula Bogu pa je u redu drugima dijeliti savjete.

Pogledaj i ovo Simona Mijoković U godinu dana! Simona Mijoković podijelila je šokantno priznanje o svojoj prošlosti: ''Imala sam tri pobačaja, dao mi je kovertu i poslao me da to sklonim...''

'Kad vam netko udijeli 'kompliment' da ste " komad" ili " koja pica" - nemojte se radovati .Mislim da to nije nikakav kompliment nego ponižavajući izraz za ženu . Ženu koja je predivno Božje biće. Ženu koja je Božji unikat, a ne predmet požude, komad mesa. Žene budimo drugačije , budimo unikat - ali Kristov unikat. I dok u svijetu svi pokazuju tijelo ti ga skrivaj dostojanstvenom odjećom . Odjećom koja nece otkrivat tvoje grudi i noge. Ne samo sto je ponižavajuće za ženu da hoda polugola nego je i grijeh. Oblači se tako da zadiviš Oca Nebeskog, a ne 'internetske mreže- publiku, muškarce. Ako želiš biti najljepša onda ćes imati samo jedan cilj u očima, a to je Nebo', poručila je Simona.

Produhovljena bivša manekenka se nedavno osvrnula i na trenutačna događanja u Splitu i pozvala na molitvu i klanjanje za sve koji tulumare na Ultri.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene