25-godišnja Simona Andrejić u srpnju se ozlijedila na privatnom posjedu 53-godišnjeg milijardera Chin Chua.

Galerija


Poznati srpski top-model Simona Andrejić doživjela je tešku nesreću 17. srpnja na posjedu 53-godišnjeg vijetnamskog milijardera Chin Chua.

Vezani članci Nesreća na Krku - 1 Stravična nesreća na Krku: Vozač prešao u suprotnu traku, automobil planuo odmah nakon sudara, izgorjele dvije osobe U teškoj nesreći na A1 poginule najmanje četiri osobe - 9 Detalji stravične nesreće na A1: Kamion se punom brzinom zabio u kombi s radnicima, poginule dvije žene i dva muškarca

Podsjetimo, 25-godišnja manekenka se tada mini žičarom zabila u drvo pri velikoj brzini, a da stvar bude gora, naredna dva sata je u takvom stanju bespomoćno visjela 50-ak metara od zemlje.

Lijepa Simona trenutno se od povreda oporavlja u invalidskim kolicima, a kako prenose regionalni i strani mediji, azijskog milijardera tužila je zbog činjenice da zbog ozljede ne može raditi. Tužila ga je za nekoliko milijuna dolara.

Podsjetimo, sprska manekenka već godinama gradi uspješnu karijeru u Americi. Preciznije, Simona je već s 14 počela graditi inozemnu karijeru, a zanimljivo, u daleki svijet otisnula se potpuno sama, bez pratnje roditelja.

Kada je 2009. godine postala jedan od 5 top-modela na prestižnom izboru Elite Model Look International, vrata modnog svijeta lako su joj se otvorila. Nosila je brojne prestižne revije, snimila brojne naslovnice i editorijale, a nekoliko je godina bila u Top 10 svjetskih top-modela.

Nadalje, prema nekim dostupnim informacijama, Simona godišnje zaradi i do milijun dolara. Iako je u intervjuima isticala kako se brzo prilagodila životu u Americi, često je isticala kako joj jako nedostaju obitelj i prijatelji.

U intervjuu iz 2015. godine otkrila je i kako želi pokrenuti privatni posao, iako nije otkrivala o čemu se radi, a uvijek je naglašavala i kako joj je obrazovanje jako važno, jer joj je tata doktor znanosti. "Organizacija mi je oduvijek išla od ruke. Nije bilo lako sve uskladiti, no uspjela sam. Učila sam rano ujutro i prije spavanja te između revija."

Atraktivna plavuša pohvalila se i kako govori nekoliko stranih jezika - engleski, ruski te španjolski, a sport joj je važan dio života.

Osim što je radila s brojnim poznatim dizajnerima, Simona se družila i s poznatim facama poput glumca Antonia Banderasa s kojim je prije nekoliko godina viđena u St. Tropezu, ali i glazbenicima Katy Perry i Kanyeom Westom.

18. godišnjica braka: Upoznali su se dok je on bio oženjen, no kemija je bila prejaka