dobri geni

Zgodan na tatu! Pogledajte kako izgleda sin poznatog šarmera, potpuno ga je zasjenio na fotkama s plaže

Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Galerija

Simon Baker s bivšom suprugom Rabeccom Rigg, od koje se razveo ove godine, ima troje djece, a za vikend je uživao na plaži sa sinom Claudeom.

Zvijezda serije "Mentalist", Australac Simon Baker, svojim isklesanim tijelom mami uzdahe žena i u 53. godini, a sada je pokazao i da ima dostojna nasljednika.

Pogledaj i ovo Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Razvod iz vedra neba! Bez ijedne afere i skandala, a onda šok! Neodoljivi šarmer potvrdio vezu s 15 godina mlađom djevojkom

Glumac je trenutno u rodnoj Australiji gdje je za vikend uživao na plaži sa svojim 22-godišnjim sinom Claudeom kojeg je dobio s bivšom suprugom Rabeccom Rigg.

Oca i sina paparazzi su snimili dok su izlazili iz mora, no oni se na njih nisu obazirali i izgledali su kao da se sjajno provode zajedno, a na fotkama je teško odlučiti tko je zgodniji.

Inače, Simon s bivšom suprugom ima još dvoje djece, 20-godišnjeg Harryja i 28-godišnju Stellu. Par je u braku bio 23 godine, a za njihov razvod doznalo se početkom 2021.

Simon je nedugo zatim snimljen sa svojom novom djevojkom, 16 godina mlađom Laurom May Gibbs od koje se od tada rijetko odvaja.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 4 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 1 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 4 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 3 +3 Alicia Marie Arden (Foto: Profimedia) - 1 Celebrity Ljepoticu iz Spasilačke službe paparazzi ulovili u toplesu, no nije se trudila ništa sakriti pred njima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene