Šime Vrsaljko na Instagramu je objavio video povodom Dana očeva, u kojem se osvrnuo i na aktualnu situaciju u svijetu zbog koronavirusa.

Galerija


Naš nogometni reprezentativac i igrač Atletico Madrida, 28-godišnji Šime Vrsaljko objavio je emotivan i poučan video na svom profilu na Instagramu, u kojem svim očevima čestita njihov dan ali i poziva sve nas da pazimo na svoje obitelji.

Vezani članci Koronavirus u Portugalu Loše vijesti iz države koja ruši crne rekorde: Južnoafrički soj koronavirusa otkriven u Portugalu Cjepivo, ilustracija WHO objavio: Dogovor s Pfizerom omogućit će cijepljenje u veljači u siromašnim zemljama

"Kao što znate danas je Dan očeva pa neka nam je sretan. Neka smo živi i zdravi i da čuvamo svoje djedove i svoje očeve, svoje obitelji u ovim čudnim situacijama koje trebamo prebroditi svi zajedno. Biti odgovorni, da smo u kućama, da pazimo jedni na druge. Ja kao otac mogu reći da sam se naučio biti odgovorniji i da ljubav nema granica. Od svog oca naučio sam isto tako puno stvari, jedna od njih je da budem predan svom radu i da budem odgovoran. Mi očevi imamo veliku ulogu u odgajanju naše djece tako da neka nam je sretan dan, da se svi zajedno čuvamo i pazimo", poručio je Šime u videu.

Uz to je dodao i rečenicu da je "Muškarac najveći muškarac i najbliži sebi onog trenutka kada postane otac novorođenom djetetu".

Ovu lijepu gestu, poruku i razmišljanje pozdravili su njegovi obožavatelji i prijatelji.

"Bravo momak, svaka čast i uvijek hrabro", "Ovo je sve više od nogometa", "Upravo tako, legendo živa", napisali su mu u komentarima uz brojne emotikone srca.

 

Rakitić se pohvalio zadivljujućim akrobacijama s atraktivnom suprugom, pogledajte kako se oni bore protiv virusa!