Bravo!

Šime Vrsaljko emotivnim videom čestitao Dan očeva i svima poslao jasnu poruku: "Mi imamo veliku ulogu"

Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) +0 Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Galerija

Šime Vrsaljko na Instagramu je objavio video povodom Dana očeva, u kojem se osvrnuo i na aktualnu situaciju u svijetu zbog koronavirusa.

Naš nogometni reprezentativac i igrač Atletico Madrida, 28-godišnji Šime Vrsaljko objavio je emotivan i poučan video na svom profilu na Instagramu, u kojem svim očevima čestita njihov dan ali i poziva sve nas da pazimo na svoje obitelji.

Pogledaj i ovo Kaja Vidmar - 1 Uživa u majčinstvu Vrsaljkova Kaja oglasila se nakon dugo vremena pa sve rastopila fotkom, javnosti još nisu otkrili nešto što sve baš jako zanima

"Kao što znate danas je Dan očeva pa neka nam je sretan. Neka smo živi i zdravi i da čuvamo svoje djedove i svoje očeve, svoje obitelji u ovim čudnim situacijama koje trebamo prebroditi svi zajedno. Biti odgovorni, da smo u kućama, da pazimo jedni na druge. Ja kao otac mogu reći da sam se naučio biti odgovorniji i da ljubav nema granica. Od svog oca naučio sam isto tako puno stvari, jedna od njih je da budem predan svom radu i da budem odgovoran. Mi očevi imamo veliku ulogu u odgajanju naše djece tako da neka nam je sretan dan, da se svi zajedno čuvamo i pazimo", poručio je Šime u videu.

Uz to je dodao i rečenicu da je "Muškarac najveći muškarac i najbliži sebi onog trenutka kada postane otac novorođenom djetetu".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Ovu lijepu gestu, poruku i razmišljanje pozdravili su njegovi obožavatelji i prijatelji.

"Bravo momak, svaka čast i uvijek hrabro", "Ovo je sve više od nogometa", "Upravo tako, legendo živa", napisali su mu u komentarima uz brojne emotikone srca.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Islamović (Facebook) Alen Islamović među lješnjacima (Foto: Dnevnik.hr) +0 Alen Islamović, Željko Bebek, Tifa (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) Celebrity Rakitić se pohvalio zadivljujućim akrobacijama s atraktivnom suprugom, pogledajte kako se oni bore protiv virusa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene