Raznježio mnoga srca

Vrsaljko još jednom pokazao svoju nježnu stranu i opet izazvao oduševljenje među obožavateljicama

Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Galerija

Šime Vrsaljko sunčani je dan iskoristio za šetnju s bratom i nedavno rođenim sinom Brunom.

Svaka objava na društvenim mrežama nogometaša i hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka i nekoliko tjedana nakon Svjetskog nogometnog prvenstva izaziva oduševljenje među njegovim obožavateljima, a naročito obožavateljicama.

Pogledaj i ovo Kaja Vidmar - 1 Uživa u majčinstvu Vrsaljkova Kaja oglasila se nakon dugo vremena pa sve rastopila fotkom, javnosti još nisu otkrili nešto što sve baš jako zanima

Tako je i posljednjom fotografijom na Instagramu raznježio mnoga srca. Naime, pokazao je još jednom kako uživa u ulozi oca i to u šetnji sa sinčićem Brunom i bratom Marijem, čije ime krasi i jednu od njegovih brojnih tetovaža koje su njegov zaštitni znak. Za tu su priliku zgodna braća uskladila i odjevne kombinacije.

 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Šime je dobio sina Brunu sa suprugom Mateom s kojom je, na žalost brojnih dama, u sretnom braku od prošle godine, a zajedno su još od srednjoškolskih dana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene