Šime Vrsaljko odlučio se našaliti s prijateljem i suigračem Dejanom Lovrenom.

Galerija


Među omiljenim hrvatskim reprezentativcima svakako su Dejan Lovren i Šime Vrsaljko, koji su nas svojim zabavnim videima zabavljali za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, ali i nakon njegova završetka.

Vezani članci Dejan Lovren (Foto: Instagram) Lovren otkrio svoj isklesani torzo, ali i misteriozno napomenuo kako na jahti "putuje prema..." Dejan Lovren (Foto: Instagram) Tandem koji svi obožavaju napokon opet zajedno: Vrsaljko i Lovren snimili golišavi selfie!

Tako je nakon pobjede Hrvatske nad Španjolskom u zagrebačkom Maksimiru, Šime na svom Instagram profilu objavio video u kojem je svom suigraču i prijatelju Dejanu poželio dobro jutro na svoj jedinstven način.

Jutro nakon slavlja Šime je pokucao Dejanu na vrata hotelske sobe i očito ga probudio iz dubokog sna, kojemu nije bilo jasno što se događa, pritom pokazavši isklesani torzo i dobro poznate tetovaže na ruci.

"Spavam, što je?", komentirao je Dejan i očigledno se vratio u krevet, dok mu je Šime viknuo "Ahaaa, tako je".

Simpatični video pogledalo je 60 tisuća njihovih obožavatelja, koji su ga oduševljeno komentirali i jedva čekaju novi video simpatičnog dvojca.

Severina napokon progovorila o golišavim fotkama: ''Najbolji savjet dao mi je moj dida''

''Uspjeli smo izaći kroz kukuruzišta u posljednji tren, prije zatvaranja svih izlaza iz grada...''

Već je postao zvijezda u BiH: ''Ne vježbam puno jer svaki dan dobijem neku novu ideju''