Sve je nestalo!

Najnoviji potez Šime Vrsaljka na društvenim mrežama dao naslutiti nevolje u braku s lijepom Mateom, što se to događa?

Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Galerija

Šime Vrsaljko obrisao je sve fotografije sa suprugom Mateom s Instagrama što nikako nije moglo promaknuti 480 tisuća ljudi koliko ga prati na toj popularnoj društvenoj mreži.

Obožavatelji i pratitelji našeg nogometnog reprezentativca i miljenika žena Šime Vrsaljka primijetili su da su s njegova profila na Instagramu nestale sve fotografije na kojima je bio pozirao sa suprugom Mateom.

Pogledaj i ovo Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Drastična odluka Vrsaljko i lijepa Slovenka s kojom ga povezuju sitno broje do njenog poroda, a on je zadnjim potezom sve ostavio u nevjerici, neke i rastužio!

Otkako je prije tri godine otvorio profil na Instagramu imao je običaj objavljivati njihove zajedničke fotografije i dijeliti njihove zajedničke trenutke s gotovo pola milijuna pratitelja, ali čini se da je tome došao kraj.

Zašto se odlučio na taj potez pa obrisao njihove zajedničke fotografije zasad nije poznato, ali već su krenula nagađanja o problemima u braku i ljubavi koja traje još od srednjoškolskih dana.

Naime, Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine nogometaš je zaprosio atraktivnu brinetu. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna.

Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se volio pohvaliti lijepom suprugom. 

"Predivni oboje", "Jedna od naljepših žena nogometaša, tako prirodna lijepa, bez estetskih operacija", "Najljepši par","Baš ste slatki", komplimenti su kojima su ih častili danas zabrinuti obožavatelji. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) +7 Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Celebrity Nekima je bila draža kao mršavica, no ova bujna ljepotica i dalje izgleda senzacionalno u badiću

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene