Šime Vrsaljko je na svom profilu na Instagramu podijelio fotografiju sa suprugom Mateom i oduševio obožavatelje.

Galerija


Jedan od omiljenih hrvatskih nogometnih reprezentativaca Šime Vrsaljko na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju s lijepom suprugom Mateom. Atraktivni je par zajedno bio na jednom vjenčanju, a obožavatelji su zaključili kako su jedan od najljepših domaćih parova.

Vezani članci Vlaho Arbulić - 1 Otkrivamo popis Hrvata s najviše tetovaža, dame moglo bi vam se zavrtjeti: "Želim popuniti cijelu površinu" Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) U Šiminom životu postoji samo jedna žena: Vrsaljkova posebna objava

"Predivni oboje", "Jedna od naljepših žena nogometaša, tako prirodna lijepa, bez estetskih operacija", "Najljepši par","Baš ste slatki", poručili su im oduševljeni oobžavatelji u brojnim komentarima, a fotografiju je dosad dobila više od 63 tisuće lajkova.

Šime je na fotografiji pozirao u jednostavnoj bijeloj košulji, dok je Matea odijenula šljokičastu haljinu, a dugu crnu kosu skupila u jednostavni rep. Čini se kako slavlje za njih nije dugo potrajalo jer je nogometaš nekoliko sati kasnije objavio i zajedničku fotografiju iz šetnje prirodom.

Podsjećamo, Matea je Šimina ljubav iz srednjoškolskih dana, s kojom je nakon 8 godina veze, 2016. godine odlučio stati pred oltar. Prošle su godine postali roditelji preslatkog sinčića Bruna. 

Stvari između Irine i Bradleyja postaju sve gore zbog jednog razloga, pred njima je žestoka borba?