Kako je samo narastao!

Šime Vrsaljko nakon dugo vremena pokazao sina, slatki prizor iz njihova doma malo je koga ostavio ravnodušnim!

Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +3 Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Galerija

Šime Vrsaljko je nakon dužeg vremena na Instagramu objavio novu fotografiju sa sinom Brunom.

Naš nogometaš i miljenik žena Šime Vrsljako nema naviku na društvenim mrežama dijeliti trenutke iz privatnog života, pa je njegova posljednja objava na profilu na Instagramu mnoge razveselila i raznježila.

Naime, 30-godišnji Šime objavio je fotografiju na kojoj pozira kod kuće sa sinom Brunom u zagrljaju, a koja je sudeći prema okićenom boru u pozadini nastala tijekom nedavnih blagdana.

"Moj dječak", kratko je napisao Šime uz objavu i stavio emotikon crvenog srca i u sat vremena dobio više od 11 tisuća lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

Šime je prošlog ljeta iznenadio sve kada je s Instagrama obrisao sve zajedničke fotografije sa suprugom Mateom s kojom ima sina, nakon čega su krenula nagađanja o problemima u njihovu braku, no supružnici taj potez nisu komentirali.

Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine nogometaš je zaprosio atraktivnu brinetu. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna. Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se volio pohvaliti lijepom suprugom na društvenim mrežama pa je njegov potez brisanja zajendičkih fotografija sve zbunio.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Šuput se u opasno kratkoj opravici s Nenadom otputila u izlazak, evo zašto su im poručili da su najzgodniji par: "Konačno je shvatila!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene