razdvojila ih Slovenka?

Vrsaljku je supruga Matea bila prva ljubav, voljeli su se od srednje škole, a on ju je dugo vremena skrivao od javnosti

Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Galerija

Šime Vrsaljko u suprugu Mateu zaljubio se u srednjoj školi, vjenčali su se nakon devet godina veze i zajedno dobili sina Brunu, a zadnjim potezima na društvenim mrežama potaknuli su glasine o kraju braka.

Naš nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko zadnjih je dana top-tema showbiznis medija zbog navodne romanse sa slovenskom influencericom Kajom Vidmar, za koju se šuška i da nosi njegovo dijete.

Pogledaj i ovo Kaja Vidmar Stigla prinova Lijepa Slovenka koju povezuju sa Šimom Vrsaljkom postala je majka, a informaciju koja sve zanima još skriva

Priču su prvi objavili slovenski mediji nakon što je Kaja iznenadila svoje pratitelje na Instagramu fotkom na kojoj je pokazala trudnički trbuh.

Slovenka zasad taji identitet oca svojeg djeteta, no prema pisanju slovenskog 24ur, navodno je riječ upravo o Šimi.

"On je moj vitez o kojemu sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim pričama. Najveća mi je podrška, razlog zbog kojeg se svakog dana smijem i moj motivator", izjavila je za 24ur Kaja koja bi za mjesec i pol dana trebala roditi djevojčicu.

Mnogi su našeg nogometaša prepoznali i na fotografiji na kojoj trudna Koja grli misterioznog muškarca, jer se vide samo sjene. Zanimljivo je i da je Šime tu fotku lajkao, jer prati Kaju na Instagramu. Glasine su rasplamsale i fotografije pasa koje su oboje objavili na društvenim mrežama i koji se čine identičnima, iz čega su su mnogi zaključili da par živi zajedno.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Kaja se iz Slovenije preselila u Madrid, gdje Šime živi i igra za nogometni klub Atletico Madrid, a nedavno su se pojavile informacije kako ga njegova supruga Matea Vrsaljko tamo već nije posjetila godinu i pol dana.

Izvor blizak paru za Gloriju.hr kazao je kako ih veže samo njihov sinčić Bruno, a nije htio odavati jesu li podnijeli papire za razvod.

Zanimljivo je da su nagađanja o kraju braka potaknuli sami Šime i Matea svojim potezima na društvenim mrežama. Prvo je nogometaš prošle godine obrisao njihove zajedničke fotografije s Instagrama, a obožavatelji su primijetili i da više u javnosti ne nosi vjenčani prsten. Zatim se Matea nedavno vratila na društvene mreže, ali je makla prezime Vrsaljko i uz svoje ime stavila slovo B i broj 2018, a na slici profila pozira samo s njihovim sinom.

Tajnovita Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

Nogometaš je suprugu dugo uspješno skrivao od javnosti koja je za nju doznala tek nakon Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine, kada su Vatreni osvojili srebro i tijekom kojeg je Šime privukao veliku pažnju ženskog dijela publike.

Od tada je počeo češće dijeliti zajedničke fotke na Instagramu što im je brzo osiguralo status jednog od najatraktivnijih domaćih parova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene