Oprezan i tajnovit

Fitness trener iz "Farme" otkrio detalje odnosa s pjevačicom Majom Bajamić: "Pitaju me kad će svadba!"

Maja Bajamić i Silvio Krstanović - 1 Maja Bajamić i Silvio Krstanović - 1 Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić i Silvio Krstanović - 1 Maja Bajamić i Silvio Krstanović - 2 Maja Bajamić i Silvio Krstanović - 3 Silvio Krstanović +0 Silvio Krstanović Galerija

Farmer Silvio Krstanović ističe da bi bio lud onaj koji bi razmišljao da pored Maje Bajamić ne može biti sretan.

Natjecatelj showa "Farma More i Maslina" Silvio Krstanović (27) ranije nam je ispričao dio sadržaja ljubavnog pisma koje je napisao Maji Bajamić (29), a sada je otkrio detalje njihovog odnosa. 

Pogledaj i ovo Josip Šečić Bila je to čista sreća Farmu iznenada napustili Maja i Josip, njemu je žao: "Htio sam se boriti za tih pola milijuna''

Silvijeva i Majina priča je zainteresirala gledatelje i jedno je od lijepih iznenađenja u showu. Osječanin je ispričao što kažu njegova obitelj i prijatelji i je li ih to zateklo.  

"Mnogi od njih tvrde da su mogli pretpostaviti kako će se stvari odvijati jer su, kažu, od prve emisije vidjeli neke znakove. Jako im je draga Maja - takva energična, otkačena i vrckasta. Jedva čekaju sljedeće epizode ne bi li saznali kako će se odvijati situacija. U šali mi znaju naglasiti da imam dobar ukus i pitaju kad je svadba", rekao je Silvio. 

Fitness trener je znao reći na "Farmi" da ga veseli Majina prisutnost i da mu srce poigra kad vidi njen osmijeh. "Svako jutro njezin bi mi osmijeh od uha do uha unio automatski pozitivu u cijeli dan. Čak je gazda ''Farme'' Jure bio sretan i često bi govorio njoj 'vidra zube van'. Maja je jako kvalitetna osoba i bio bi lud onaj koji bi razmišljao da pokraj nje ne može biti sretan", ispričao je Silvio. 

Maja je rekla da nije mogla vjerovati da će joj se dogoditi ovakva romantika s jednim bodybuilderom i opisala je svog savršenog muškarca kao dominantnog, visokog, s jakim nogama, lijepo lice i svi zubi na broju. Opis prilično odgovara Silviju pa smo ga upitali pronalazi li se on u njemu, odnosno misli li da je sve to navedeno. 

"Jako me iznenadila ta izjava kad sam je čuo. Maja je opisala svog savršenog muškarca, no izgled pada u drugi plan kad nema kemije između dvoje ljudi. Pošto mi je skromnost vrlina, reći ću da sam daleko od savršenosti i imam mišljenje da to sve ovisi o očima promatrača. U ovom slučaju, nadam se da su mi svi zubi na broju", istaknuo je Osječanin. 

Ipak, Silvio je bio tajnovit kada je riječ o njegovoj trenutnoj komunikaciji s Majom pa nije htio reći koliko se često čuju i o čemu pričaju. "Detalje svog privatnog života dijelim samo s bliskim i dragim ljudima, pa ne bih u taj uzak krug uključivao i cijelu javnost. Mogu reći da smo u dobrim odnosima", pojasnio je. 

Priznao je da prati epizode "Farme", a nije htio otkrivati više nikakve detalje o događanjima kako ne bi pokvario doživljaj gledateljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⭕SK Fitness ®️| Coaching™️ (@silvio_krstanovic_fitness)

"Zanimljivo mi je gledati sebe na televiziji i znatiželjan sam jer ne znam kako će sve biti prikazano. Kroz ovakve emisije možeš jako dobro upoznati nečiji karakter. Ima kandidata koji ti jedno govore u lice, a nešto sasvim drugo u samostalnim izjavama pred kamerama. Kad bih vam sad dao sve odgovore, ne bi bilo zanimljivo gledati. Iznenađenja i uzbuđenja na "Farmi" nikad ne nedostaje", zaključio je Silvio. 

Show ''Farma More i Maslina'' ne propustite večeras na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene