Silvio Cvitković iz benda Garavi pokazao je kako se treba ponašati prema životinjama koje nemaju topli dom.

Galerija


Dok vani pada temperatura i mnogi čekaju novi snijeg, malotko se sjeti životinjica kojima se teško snaći u hladnim danima. Posljednje vrijeme često slušamo kako se zlostavljaju psi i mačke, a snimke koje izazivaju zgražanja sve su češća pojava na društvenim mrežama.

Vezani članci Tamburaški sastav Garavi (FOTO: Privatni album) Razvalili s božićnim bećarcem! ''Za Božić mi poklonila žena, uske hlače da od smijeha plače'' Garavi, Pasika (FOTO: Facebook) I ovo se događa u crkvi: Nevjerojatna izvedba od koje biste se mogli naježiti, širi se internetom

Silvio Cvitković iz tamburaškog sastava Garavi odlučio je pokazati kako se treba odnositi prema životinjama i svojim primjerom dati ideju onima koji možda nesvjesno zaborave na životinje koje nemaju topli dom.

Popularni Slavonac tako je odlučio nahraniti seoske mačke i barem im malo olakšati hladne zimske dane.

Slavonske mace sada mogu mirno spavati jer više neće biti gladne. Silvio si je dao za zadatak da ovo češće napravi te da tako potakne i druge na istu stvar. I on poziva na to da se životinjice radije udome nego kupuju, ali ako ih već i ne možete udomiti, uvijek ih možete nahraniti.

Tek malo mlijeka i kruha i ove su mace bile sretne, baš kao i Silvijo koji se osjećao bolje nakon što ih je nahranio.

Garavi su ovu objavu stavili na svoje društvene mreže i brzinom munje počeli dobivati lajkove te fotografije drugih ljubimaca. Čini se da su Garavi, kojima uskoro izlazi novi album, te koji nose nadimak ''kraljevi svadbi'', odlučili biti i primjer onima koji se loše odnose prema životinjama.

Karleuša se razvodi? Njezin muž kontaktirao odvjetnike, želi sačuvati 14 milijuna eura

Princ Philip sudjelovao u prometnoj nesreći: Oglasila se kraljevska palača, policija je sve gledala

Supruga Dina Rađe objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola, obožavatelji u transu: ''Wow, savršenstvo''

Njihov je odnos već godinama vrlo turbulentan: Rihanna tužila vlastitog oca zbog iskorištavanja