Silvio Berlusconi, čija se imovina procjenjuje na 6.5 milijardi dolara, u vezi je s Martom Fascinom, kolegicom iz stranke Forza Italia.

Galerija Marta Fascina Silvio Berlusconi i Marta Fascina Silvio Berlusconi i Francesca Pascale - 1 +5 Silvio Berlusconi i Francesca Pascale

Biznismen i bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi (83) ima novu, još mlađu partnericu. 

Vezani članci Silvio Berlusconi izašao iz bolnice Berlusconi izašao iz bolnice: "Opet sam se izvukao. Preživio sam najopasniji izazov u svom životu" Silvio Berlusconi (Foto: AFP) Berlusconi u bolnici zbog koronavirusa: "Borim se s ovom vražjom bolesti, vrlo je gadna. Nadam se da ću se vratiti"

Kako pišu talijanski mediji, riječ je o 53 godine mlađoj političarki, njegovoj kolegici iz stranke Forza Italije Marti Fascini. Silvio i njegova atraktivna djevojka viđeni su skupa na Sardiniji gdje on ima vilu. 

Berlusconi i Fascini imaju ista politička uvjerenja te vole i isti nogometni klub. Riječ je o A. C. Milanu kojem je Silvio bio predsjednik, a Marta je isto radila tamo. 

Par je viđen u ožujku zajedno još u ožujku u odmaralištu Grand Resort u švicarskoj općini Bad Ragaz i već tada se šuškalo da su u vezi, no nijedno od njih to nije potvrdilo. No ubrzo je Silvijev glasnogovornik priopćio da je prekinuo s Francescom Pascale (35) nakon 10 godina. 

Francesca sada ljubi talijansku pjevačicu Paolu Turci (55) koja je ranije bila u braku s novinarom Andreom Amatijem. Talijanski mediji tvrde da je Berlusconi sada namjerno organizirao da ga se uhvati s Martom jer je bijesan što njegova bivša partnerica ljubi ženu i smatra da ga time sramoti. 

Inače, vrijednost Silvijeve imovine se procjenjuje 6.5 milijardi dolara, a iza sebe ima dva braka te je dobio petero djece. 

Ljutila se na zaposlenice u svom dućanu, a onda preuzela prodaju u svoje ruke i pokazala kako se radi Sarah Jessica Parker - 3 Sarah Jessica Parker - 1 Sarah Jessica Parker - 1 +6 Sarah Jessica Parker - 1

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju