Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Serija 'Sila' za ekran je prikovala više od 700 tisuća gledatelja.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Boran odlazi u Mardin - Sila se želi riješiti njegovog djeteta! Slika nije dostupna Nisu ni sanjali da će jedna serija sve ovo napraviti!

Nova miljenica hrvatske publike, serija SILA, odmah u početku emitiranja je srušila sve rekorde gledanosti turskih serija u Hrvatskoj privukavši u prvom tjednu 18,7% ili 778.462 gledatelja – čak dvostruko više negoli je to uspjelo ijednoj drugoj turskoj uspješnici!

>> Ekskluzivno: Boran aga vodi gledatelje iza kamera 'Sile'!

Sinoć je odnijela i TV pobjedu nad Sulejmanom Veličanstvenim privukavši otprilike 150 000 gledatelja više od njega. Tako je Sila sinoć za ekran prikovala 17,6% ili 732.801 gledatelja.

Inače, jučer je najgledanija emisija dana bio Dnevnik Nove TV s 21% ili 874.079 gledatelja.

SILA JE TRUDNA?

Ovog tjedna uzbuđenja za gledatelje serije ´Sila´ neće nedostajati. Sila je napokon u Istanbulu, u koji se žarko željela vratiti, ali je suočena s novim zatočeništvom. Boran je povrijeđen i traži je po cijelom Istanbulu, a njegov bijes koji je dosad neviđen plaši njega i sve koji ga okružuju. Nadzire Silu poput sjene prateći je u tajnosti te samo čeka priliku da je uhvati nasamo.

Sila će napraviti test za trudnoću, te napeto iščekivati rezultate. Hoće li Sila roditi nasljednika plemena Gendžo gledatelji će saznati u novim epizodama serije.
 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook