Elita u New Yorku

Seksi čizme i irokez šešir - Najbolje od glamuroznog punka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najbolje odjevne šik pankerice, lista je sastavljena. Strani mediji su se raspisali, a i mi smo odabrali najbolja izdanja.

Pošto je tema The Metropolitan Museum of Art - MET-a bio punk, mnogi se nisu snašli jer nisu znali što očekivati. Izložba je na jedno mjesto okupila najbolje od punka: od dizajna Viviene Westwood, do Clasha, Sex Pistolsa... i sve ovoga što je predstavljalo buntovno razdoblje.

Pogledaj i ovo Jared Leto (Foto: Getty Images) Može li bizarnije? Za najapsurdniji stajling Met Gale zaslužan je ovaj slavni ljepotan: Izgubio je glavu, ali doslovno!

>> MET okupio slavne: Seksi haljinice u punk izdanju

Po mnogima najbolje odjevena bila je Sarah Jessica Parker koja je odabrala šešir dizajnera Philipa Treacya kao punk irokez, haljina je Gilesa Deacona, a visoke čizme Christiana Louboutina. Zadnja se na crvenom tepihu pojavila Beyonce u Givenchyju, a jaki vatreni print i dugi šlep bili su zaslužni za dramatičan ulazak.

Šareni printovi hit sezone

Šareni printovi su definitivno hit sezone, što su i pokazala svjetske dive na važnom modnom događaju u New Yorku. Uzorak se proširio i na cipele i na rukavice, tako da su od glave do pete bili u temi. Isti trend pratila je i Kim Kardashian u haljini Riccarda Tiscija punoj ruža.

Anne Hathaway sjajno je utjelovila punk u vintage Valentinovoj haljini i s novom platinastom bojom kose. Cameron Diaz bila je punk-šik verziji u plavoj haljini Stelle McCartney i šiljcima, dok je šik i malo manje punk bila Blake Lively u Gucciju. Sjajna je bila pjevačica Gwen Stefani u Maison Martina Margieli, a Uma Turman izgledale je poput statue u zelenoj haljini. Punk je prihvatila i Jessica Biel u zanimljivoj haljini Giambattista Vallija, dok je Jennifer Lopez bila u haljini Michaela Korsa, a manekenka Gisele Bundchen u seksi haljini Anthonyja Vacarella.

Zvijezde su svaka na svoj način utjelovile bar djelić punka ususret velikoj izložbi u Metropolitan muzeju u New Yokru. Tko je po vama najbolje utjelovio punk i odnio titulu za 'najbolje odjevenu' osobu?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene