Priroda kao inspiracija

Proljetna kolekcija koja se temelji na bajci: Šik Piknik koji se ne propušta u režiji Boudoir!

Boudoir (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Boudoir (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Franjo Matkovi? i Senja Vild 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Boudoir (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Boudoir (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Boudoir (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Boudoir (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Boudoir (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Boudoir (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) +0 Boudoir (Foto: Franjo Matković i Senja Vild) Galerija

Inspiracija koju dizajnerice pronalaze, uvijek je povezana sa prirodom te daje kolekciji svjež pristup i romantično ozračje u printanom i bridal segmentu dizajna, te je Boudoir rukopis snažno prisutan i prepoznatljiv u svakom komadu.

Proljetna kolekcija Boudoir, temeljena na bajci, duboko je inspirirana viktorijanskom siluetom, te sadrži delikatno isprepletene čipkaste komade, koji su inteligentno osmišljeni da komplimentiraju žensku figuru.

Pogledaj i ovo Boudoir Christmas - 2 naljepši crveni komadi Bajkovite i ženstvene kreacije superkreativnih sestara neće vas ni ovog puta razočarati

Nježni ženstveni detalji poput višeslojnih čipkastih volana i visokih ovratnika, upotpunjeni su fantastičnim vitrajem delikatnih aplikacija. Inspiracija koju dizajnerice pronalaze, uvijek je povezana sa prirodom te daje kolekciji svjež pristup i romantično ozračje u printanom i bridal segmentu dizajna, te je Boudoir rukopis snažno prisutan i prepoznatljiv u svakom komadu.

Couture kolekcija savršeno se uklapa uz energične vintage printeve na šantung svili, a fantastični šeširi kreacija su Boudoir modističke radionice kao neizostavni 'signature' brenda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene