ogolila dušu

Iskreno je progovorila o javnom prekidu nakon što su joj propale treće zaruke, a evo i koga ova ljepotica sada ljubi

Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller i Lucas Zwirner (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Getty Images) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) Sienna Miller (Foto: Profimedia) +7 Sienna Miller (Foto: Profimedia) Galerija

Sienna Miller progovorila je prvi put o propalim zarukama s Lucasom Zwirnerom, a osvrnula se i na tabloide koji su je u stopu pratili.

Američka glumica Sienna Miller krasi naslovnicu novog izdanja časopisa DuJour, a u velikom intervjuu je prvi put progovorila o raskidu zaruka s Lucasom Zwirnerom.

Pogledaj i ovo Sienna Miller i Oli Green - 2 Izraz lica sve govori Pogledajte reakciju slavnog glumca na ljubakanje njegove kolegice s 15 godina mlađim frajerom, brzo je postao hit!

Glumici su to treće propale zaruke, a ništa nije skrivala kad je riječ o osjećajima prema tome, ali i medijima koji sve prate. "Očito je da imam puno iskustva kada su ovakve situacije u pitanju. Tabloidi odmah sve objave i pojedinci nemaju nikakvu moć nad time. Bilo tko može napisati bilo što i to je prava ludnica", iskrena je bila Miller.

"Suočila sam se s javnim prekidom. Nisam nikada bila netko tko sanja o vjenčanju. Bila sam zaručena nekoliko puta, no nikada u braku. Svakako, bolje sam prošla ovako nego da sam se rastajala triput", zaključila je.

Miller je trenutačno u vezi s manekenom Olijem Greenom, a vezu su potvrdili u veljači ove godine. Sienna kaže kako nije odlazila na previše spojeva u životu te ističe da je vrlo sramežljiva. Green je inače dugi niz godina model te je nosio revije najpoznatijih dizajnera, a u posljednje vrijeme je počeo u glumiti u nekoliko serija. O detaljima veze nije previše govorila.

Prije njega povezivali su je s dugogodišnjim prijateljem Archiejem Keswiskom, a o njihovoj se romansi govorilo odmah nakon što je prekinula razuke s Zwirnerom.

Prije Lucasa glumica je bila zaručena s Judeom Lawom i Tomom Sturridgeom, s kojim je 2012. godine dobila kćer Marlowe.

U intervjuu koji je prije nekoliko godina dala za Harper's Bazaar Sienna je progovorila o odnosu s Tomom, s kojim je prekinula davnih dana.

"Još uvijek se volimo. Ne živimo zajedno stalno, ali provodimo puno vremena zajedno, idemo na odmore jer za našu je kćer sjajno da ima dvoje roditelja koji se vole i prijatelji su. On mi je definitivno najbolji prijatelj na cijelom svijetu", izjavila je tada Sienna.

No ipak, njezina najpoznatija veza bila je s markantnim kolegom Judeom Lawom, s kojim se mirila i prekidala nekoliko puta. Oprostila mu je čak bila i prevaru s dadiljom za koju je saznala iz medija, a ispalo je da je ona u to vrijeme njemu iza leđa mutila s Danielom Craigom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene