Šibenska policija kaznit će Marka Perkovića Thompsona zbog uzvika 'Za dom' na koncertu u Kninu pred 90 tisuća ljudi.


Policija pregledava službene snimke kao i snimke koje su objavljene po brojnim portalima, a na kojima se čuje kako Marko Perković Thompson na početku koncerta u Kninu pred 90 tisuća ljudi viče 'Za dom' a publika uzvraća 'spremni', kao uvodu u pjesmu 'Čavoglave'.

Koncert Marka Perkovića Thompsona pred više od 90 tisuća ljudi

Vezani članci Marko Perković Thompson Ugledne njemačke novine objavile razgovor s Thompsonom: "Poželjeli biste ga za susjeda sve dok ne krene razgovor o politici" Slika nije dostupna Oglasio se menadžment: Thompson nikad nije kažnjen zbog pjevanja Čavoglava

'Mi smo iz Čavoglava učinili sve da u Kninu zaista bude sve najbolje, vjerujem da smo uspjeli', rekao je Thompson pred našim kamerama inMagazina nakon koncerta.

Neslužbeno saznajemo kako postoji mogućnost da će Thompsona prekršajno goniti po članku 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira koji kaže: 'Tko na javnom mjestu izvođenjem, reproduciranjem pjesama, skladbi i tekstova ili nošenjem ili isticanjem simbola, tekstova, slika, crteža remeti javni red i mir, kaznit će se za prekršaj novčanom kaznom ili kaznom zatvora do 30 dana'.

Šibenska policija kaznit će Thompsona i zbog nenošenja kacige tijekom motociklističkog defilea jučer u Kninu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook