Kakav neugodnjak

Godinama se skrivala, a sad je otkrila previše: "Nije imala pojma što joj je ispalo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donedavno mnogi nisu znali kako uopće izgleda, a sada je sasvim slučajno osim lica pokazala i gole grudi.

Pjevačica Sia jedna je od najvećih svjetskih zvijezdi, no unatoč iznimnoj popularnosti donedavno gotovo nitko nije znao kako izgleda. Sia je godinama skrivala svoje lice iza plave perike ne želeći da je ljudi pamte po izgledu, već po glazbi koju izvodi. No, na internetu je konačno osvanula fotografija na kojoj se Sia razotkrila.

Pogledaj i ovo showbuzz Svaka čast! Slavna pjevačica šokirala kupce u trgovini nesebičnim i plemenitim činom, a nitko je nije prepoznao

Nije pokazala samo lice, već i gole grudi, dok je pozirala u bijelom ogrtaču i rozim papučicama. Sia je snimljena dok je radila na svom novom filmu, a eksplicitni dio fotografije sakriven je emotikonom banane.

"Upravo je režirala svoj prvi film. Nije imala pojma da su joj grudi ispale. Hvala ti što si mi dopustila da stvaram magiju s tobom", napisala je na svom Instagramu vizažistica Tonya Brewer uz nezgodnu fotografiju slavne pjevačice.

Inače, Sia trenutno radi na filmu "Sisters" u kojem glume Kate Hudson te zvijezda većine njezinih spotova, 14-godišnja plesačica Maddie Ziegler.

 

A post shared by tonya brewer (@thetonyabrewer) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene