Obitelj Šabana Šaulića ne miri se s njegovim gubitkom.

Galerija


Obitelj glazbene legende Šabana Šaulića, koji je život izgubio u prometnoj nesreći u Njemačkoj vraćajući se se nastupa, prije više od mjesec dana, ne miri se s njegovim gubitkom.

Vezani članci Tea Tairović Prošlo je godinu dana: Progovorila o posljednjim trenucima Šabana Šaulića koje je s njime provela Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Nestao vozač koji je skrivio stravičnu nesreću u kojoj je život izgubio Šaban Šaulić

Srpski mediji prenose kako su Šabanova supruga Gordana, sin Mihajlo te kćeri Ilda i Sanela ne pronalaze utjehu.

Ilda koja je i sama pjevačica otkazala je sve nastupe i poslovne obaveze, a prijatelji su jako zabrinuti za nju.

"Ona se ne javlja na telefon čak ni prijateljima, a iz kuće izađe samo da bi otišla kod majke ili na grob svog oca, gdje satima sjedi i plače. Uz nju je stalno muž Bojan, koji je morao zapostaviti svoje poslovne obaveze u Americi i sada je uz Ildu u Beogradu. Njegova ideja bila je da se u Ildin oporavak uključi životni trener. Njihove usluge u Americi su veoma popularne i cijenjene jer nije riječ o klasičnoj psihoterapiji već razgovorima koji pomažu osobi da ostvari svoj puni potencijal, da se motivira ako je izgubila nadu u život, da ponovo prodiše i shvati bit života. Upravo to je sada Ildi preko potrebno. Ona je otkazala sve svoje nastupe, a o novim pjesmama ne želi pričati iako je planirala uoči ljeta izbaciti novi singl. Ni Sanela ni Gordana nisu ništa bolje, u kuću im dolazi svega nekoliko ljudi, one rijetko izlaze i u dvorište, samo sjede u kući i pričaju o Šabanu“, rekao je izvor blizak obitelji za Kurir.

Sredinom veljače preminuo je Šabanov rođak i pjevač Muradif Demirović koji se nije oporavio od teškog gubitka, izvijestili su tamošnji mediji.

Posljednji ispraćaj pjevača održan je 22. veljače uz pjesmu koju je nekad davno posvetio supruzi Gordani

Marko Grubnić s tugom se prisjetio najboljeg prijatelja: "Nije prošlo i sada znam da nikada niti neće"