Drugačija od drugih

Kći poznatog bivšeg para voli se oblačiti kao dječak, odabrala je i muško ime, a roditelji podržavaju njezin izbor

Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) +0 Shiloh Jolie Pitt (FOTO: Getty) Galerija

Strani mediji već odavno pišu kako Shiloh, kći Angeline Jolie i Brada Pitta, sve više sliči na dječaka, a već se s dvije godine počela tako i oblačiti.

Shiloh Jolie-Pitt prvo je biološko dijete Brada Pitta i Angeline Jolie, a 2006. godine bila je najiščekivanije dijete u Hollywoodu. Proslavila je 14. rođendan, a njezin otac izrazito je ponosan na nju.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt Više ne izgleda ovako Kći Angeline i Brada drastično promijenila izgled, odustala od ženstvenih izdanja i ponovno želi biti dječak?

Shiloh naime ima sjajan odnos sa svojim ocem Bradom, unatoč razvodu od njezine majke kada je imala 10 godina te brojnim medijskim prepucavanjima svojih roditelja. Prema nekim navodima izvora bliskog bivšem holivudskom paru, Shiloh je izrazila želju da bi voljela živjeti s 56-godišnjim glumcem, a od pandemije koronavirusa sve je više htjela viđati Brada.

"Shiloh je bliska s oba roditelja. Njezine sestre i braća jedva su dočekali rođendan kako bi mogli iznenaditi Shiloh tortom. Brad je ponosan na to što je Shiloh postala. Obožava činjenicu što je ostala svoja i što je dobra prema braći i sestrama", ističe izvor. Brad s Angelinom ima šestero djece, a ona su mu najvažnija u životu.

"Brad i Angelina u puno su boljim odnosima nego što su to bili prije nekoliko godina. Daleko su došli i to je dobro za njihovu djecu", tvrdi izvor. Njihova djeca karantenu provode u Los Angelesu s Angelinom Jolie. Bave se školom, sviraju brojne instrumente i pomažu mami kuhati", kaže izvor blizak paru.

Mediji već odavno pišu kako Shiloh sve više sliči na dječaka, a već se s dvije godine počela tako i oblačiti. Od braće i sestara zahtijevala je da joj se obraćaju u muškom rodu, pa je čak i odabrala ime Jack, što je svojedobno potvrdio i sam Brad.

Kako su godine prolazile, tako je bilo očito da je drugačija od ostalih djevojčica jer je fizički nalikovala dječaku. Kosu je ošišala nakratko te sama bira odjeću, a neki su čak pisali da uzima hormone kako bi promijenila spol.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene