Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za vrijeme silovanja, njegova ga je djevojka čekala pred vratima.


Shia LaBeouf u najnovijem je intervjuu za Dazed Digital priznao svoju neugodnu tajnu.

Vezani članci FKA Twigs i Shia LaBeouf Pjevačica otkrila strašne detalje iz veze s poznatim glumcem pa digla tužbu zbog psihičkog i fizičkog zlostavljanja Shia LaBeouf Nadimak zločesti dečko davno je zaradio, a sad ponosno pokazuje tetovaže i isklesani torzo

Intervju je obavljen preko e-maila, glumac i novinarka susreli i uživo, ali su pritom sat vremena sjedili u tišini s kamerama prikačenim na glavu.

Slavni glumac tvrdi da je bio silovan silovan za vrijeme svojeg performansa u losanđeleškoj galeriji ranije ove godine.

U sklopu performansa proveo je pet dana u maloj sobi s papirnatom vrećicom na glavi, pozivajući ljude da se dođu družiti s njim, a oni su mu pritom mogli raditi što su htjeli. Na vrećici je pisalo 'Više nisam slavan'.

Nije dvoumila ni sekunde - On je bio njezin najseksi poljubac!

'Jedna žena koja je došla sa svojim dečkom, koji je bio pred vratima kad se to dogodilo, udarala me po nogama deset minuta te me nakon toga skinula i silovala. U redu su čekale stotine ljudi kad je izašla s razbarušenom kosom i razmazanim ružem. Nije bilo dobro, ne samo za mene nego i za njezinog muškarca. Povrh svega toga, moja je djevojka Mia Goth  bila u redu i čekala da me vidi jer je bilo Valentinovo, a ja sam živio u galeriji za vrijeme trajanja performansa - bili smo razdvojeni pet dana, bez komunikacije. Pa je to i nju jako povrijedilo, dok se ta informacija širila među ljudima koji su čekali. Kad je ušla tražila je objašnjenje, a ja nisam mogao govoriti pa smo oboje u tišini sjedili s tom neobjašnjenom traumom. Bilo je bolno', rekao je glumac, intervju prenosi Mirror.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook