Popularna američka pjevačica Sheryl Crow bila je jedna od osoba koja je otkrila istražiteljima da je svojim očima vidjela umirovljenog biciklista Lancea Armstronga kako se dopingira!


Sheryl Crow i Armstrong su bili u vezi od 2003. do 2006. godine, a dobitnica devet Grammyja je nekoliko godina kasnije pristala surađivati sa saveznim agentima u istrazi protiv svoga bivšeg zaručnika. U zamjenu za to je dobila imunitet od kaznenog progona koji joj je prijetio jer nije prijavila dopinšku prijevaru.

>> Zavirite na imanje vrijedno 16 milijuna dolara koje prodaje poznata pjevačica

Kako su u svojoj knjizi otkrili Reed Albergotti i Vanessa O'Connell, pjevačica je potvrdila da je 2004. godine gledala Armstronga prilikom transfuzije crvenih krvnih zrnaca. Biciklist je vjerovao da njegova djevojka neće imati interesa reći medijima ili bilo kome drugome o momčadskom dopinškom programu. Objasnio joj je da je to jednostavno dio sporta i da svi biciklisti rade isto.

Podsjetimo, Armstrongu je lani na temelju iskaza svjedoka i brojnih drugih dokaza da se dopingirao oduzeto svi naslova s Tour de Francea. U siječnju ove godine je osramoćeni biciklist napokon javno priznao da je uzimao nedopuštena sredstva tijekom većeg dijela karijere.
 

Vezani članci Slika nije dostupna Prekinut će šutnju i o velikom skandalu po prvi put progovoriti u Oprah Showu Slika nije dostupna Zavirite na imanje vrijedno 16 milijuna dolara koje prodaje poznata pjevačica

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook