U zamjenu za imunitet

Pjevačica 'otkucala' bivšeg: 'Svojim očima sam gledala kako uzima doping!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularna američka pjevačica Sheryl Crow bila je jedna od osoba koja je otkrila istražiteljima da je svojim očima vidjela umirovljenog biciklista Lancea Armstronga kako se dopingira!

Sheryl Crow i Armstrong su bili u vezi od 2003. do 2006. godine, a dobitnica devet Grammyja je nekoliko godina kasnije pristala surađivati sa saveznim agentima u istrazi protiv svoga bivšeg zaručnika. U zamjenu za to je dobila imunitet od kaznenog progona koji joj je prijetio jer nije prijavila dopinšku prijevaru.

>> Zavirite na imanje vrijedno 16 milijuna dolara koje prodaje poznata pjevačica

Kako su u svojoj knjizi otkrili Reed Albergotti i Vanessa O'Connell, pjevačica je potvrdila da je 2004. godine gledala Armstronga prilikom transfuzije crvenih krvnih zrnaca. Biciklist je vjerovao da njegova djevojka neće imati interesa reći medijima ili bilo kome drugome o momčadskom dopinškom programu. Objasnio joj je da je to jednostavno dio sporta i da svi biciklisti rade isto.

Podsjetimo, Armstrongu je lani na temelju iskaza svjedoka i brojnih drugih dokaza da se dopingirao oduzeto svi naslova s Tour de Francea. U siječnju ove godine je osramoćeni biciklist napokon javno priznao da je uzimao nedopuštena sredstva tijekom većeg dijela karijere.
 

Pogledaj i ovo showbuzz TV intervju Prekinut će šutnju i o velikom skandalu po prvi put progovoriti u Oprah Showu

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene