majka slavnog pjevača

U svađi 7 godina: 'Rekao mi je da me mrzi i zalupio slušalicu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Majka i sin ne razgovaraju već sedam godina nakon što su se posvađali zbog njegovog bivšeg menadžera.

Sheila Farebrother, majka slavnog Eltona Johna, otvoreno je progovorila o svojoj svađi i odnosu sa sinom. Naime, prije sedam godina njih se dvoje posvađalo zato što Sheila nije željela prekinuti odnose s Eltonovim bivšim menadžerom Johnom Reidom.

Pogledaj i ovo Princeza Diana (Foto: Profimedia) Zavodnica Diana Charles ju nikada nije volio, ali zato je dvojicu holivudskih frajera smotala oko malog prsta

'Kako se usuđujete govoriti o mojoj prekrasnoj djeci kao o sintetičkoj?!'

To se tvrdoglavom Eltonu ni malo nije svidjelo i nakon neugodnog okršaja prekinuo je sve odnose s majkom.

 

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on

'Bila sam šokirana kada mi je rekao da me mrzi i zalupio slušalicu, meni, njegovoj majci', rekla je Shila u razgovoru za Mail Magazine.

Otkrila je kako joj je Elton ipak poslao cvijeće za devedeseti rođendan i kako se nada da će se njih odnos ipak promijeniti. Naglasila je i kako ne želi imati posla s Eltonovim partnerom Davidom Furnishem.

FOTO Konačno dočekao - Slavni pjevač se oženio!

'Preboljela sam sve ružne stvari koje su se događale tijekom godina, preboljela sam svu patnju, a ako Furnish ne želi imati posla samnom, ne želim ni ja s njim', dodala je. 

Sheila Farebrother nikada nije upoznala svoje unuke, nije čak ni znala da Elton i David imaju djecu dok o tome nije saznala iz medija: 'Nisam imala pojma da žele imati djecu sa surogat majkom, iskreno, bila sam iznenađena.'Taj dječak sada ima četiri godine, nikada ga nisam vidjela, on ni ne zna da postojim. Možda je tako i bolje jer to sigurno sada više ne bi bio normalan odnos kakav imaju bake sa svojim unucima.'

 

A photo posted by Elton John (@eltonjohn) on


'Elton može reći kako njegova djeca imaju dobar život, ali ne može reći kako imaju normalan život jer odrastaju uz dadilje, a nemaju ni pravu baku', jadala se Sheila.

Bez obzira na sve, Sheila se pomirila s time da više nije dio Eltonovog života, smatra kako je to u redu dok god je on sretan jer njih dvoje žive u različitim svjetovima. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene