Za kamere ne mare

Vruće poljupce i zagrljaje izmjenjivali na ljuljačci, ljubav poznatog mladog para očito ne jenjava

TLZP: Marko Braić i Nives Celzijus kao Camila Cabello i Shawn Mendes TLZP: Marko Braić i Nives Celzijus kao Camila Cabello i Shawn Mendes DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP: Marko Braić i Nives Celzijus kao Camila Cabello i Shawn Mendes +0 Shawn Mendes (Foto: Getty Images) Galerija

Shawn Mendes i Camila Cabello trenutačno su jedan od najpopularnijih ljubavno-glazbenih parova za kojima vrište obožavatelji sa svih strana svijeta.

Američki pjevač i jedan od najpopularnijih pjevača današnjice Shawn Mendes i njegova kolegica Camila Cabello, s kojom je u sretnoj vezi, pokazali su svijetu još jednom koliko se vole, ali i kako provode ovo vrijeme u izolaciji, zbog koje su prisiljeni ostati kod kuće u Miamiju.

Pogledaj i ovo Camila Cabello i Shawn Mendes Stara ljubav zaborava nema! Ovih dana povezivalo ga se s 27 godina starijom liječnicom, no susret s bivšom i strastveni poljubac mogli bi sve poremetiti!

Par je uhvaćen u vlastitom dvorištu dok su razmjenjivali nježnosti i zabavljali se s vrlo malo odjeće na sebe. 23-godišnja Camila imala je crnu minijaturnu haljinu ispod koje nije nosila grudnjak, a 21-godišnji Shawn ponosno je istaknuo svoj goli torzo.

Mnogima omiljeni ljubavno-glazbeni par ranije ovog mjeseca oduševio je plemenitim potezom kada su iznenadili malene bolesnike dječje bolnice u Washingtonu, gdje su im priredili mini koncert i druženje putem interneta, a bili su i dio velikog koncerta One World u organizaciji Lady Gage.

Par je u vezi gotovo godinu dana, a njihove zajedničke fotografije pokazuju nam da ljubav između njih dvoje ne jenjava. 

O njihovoj su vezi duže vrijeme kružile glasine, a potvrdila ih je sama Camila u intervjuu za britanski magazin Clash. Osim ljubavi veže ih i poslovna suradnja. Još 2015. godine snimili su prvi duet "I Know What You Did Last Summer", koji se našao na Shawnovu prvom albumu, a zatim i drugi singl naziva "Senorita", koji prati i vrući spot.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene