41-godišnji Shaun Weiss upao je u nevolju jer je provalio u garažu kuće te razbio vjetrobransko staklo automobila koji je ondje bio parkiran.

Galerija


Američki glumac Shaun Weiss, koji se kao dječak Greg Goldberg proslavio u Disneyjevu serijalu "Mighty Ducks", u nedjelju je uhićen nakon što je provalio u kuću dok je bio na metamfetaminima.

41-godišnji glumac je upao u nevolju jer je provalio u garažu kuće te razbio vjetrobransko staklo automobila koji je ondje bio parkiran. Policija je objavila njegovu fotografiju i razlog uhićenja.

"Weiss je provalio u garažu i pokušao opljačkati automobil te je razbio prozor. Službenici su primijetili staklo na podu, a muškarcu su naredili da izađe iz vozila i priveli ga", stoji u priopćenju kalifornijske policije.

Na fotografiji se vidi koliko se glumac drastično promijenio, a policija je objavila i njegovu fotografiju iz 2015. godine. Pojavio se u nekoliko filmova, ali glumac je posljednjih nekoliko godina javnost poznat zbog kriminalnih djela, zbog kojih je često u pritvoru.

Još je prije tri godine osuđen na 150 dana zatvorske kazne, ali zbog gužve u zatvoru odslužio je 12 dana i nakon toga je pušten. Nakon nekoliko tjedana ponovno je uhićen i osuđen zbog posjedovanja metamfetamina, a u zatvoru je proveo 90 dana.

Bivša zvijezda objasnila je policiji da će ići na odvikavanje od droga, no to se nije dogodilo. Trenutačno je i dalje u pritvoru, a da bi izišao, treba platiti 52.000 dolara jamčevine.

Ljubavna saga bivših supružnika koji su braku izdržali "čak" 8 mjeseci konačno je gotova