vruća izdanja

Ufff, Sharon! Slavi 60. rođendan, a od seksi fotki ne odustaje

Sharon Stone (FOTO: Profimedia) Sharon Stone (FOTO: Profimedia) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (FOTO: Profimedia) Sharon Stone (FOTO: Profimedia) +0 Sharon Stone (FOTO: Instagram) Galerija

Vjerovali ili ne, Sharon Stone uplovila je u sedmo desetljeće života. Na sreću mnogih muškarca, od seksi fotki i dalje ne odustaje.

Sharon Stone danas slavi! Seks-simbol 90-ih rođena je na današnji dan. Vjerovali ili ne, bilo je to prije točno 60 godina.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''ma bomba!'' Možda ima 65 godina, ali crveni, vatreni badić ovoj legendarnoj glumici stoji kao saliven!

Popularnost je stekla zahvaljujući ulogama u erotskim trilerima Sirove strasti i Sliver, a zanosnim izdanjima i dandanas nerijetko časti svoje obožavatelje. Unatoč zrelim godinama, Sharon i dalje izgledom može posramiti brojne upola mlađe kolegice.

Sharon Stone (FOTO: Profimedia) Sharon Stone (FOTO: Profimedia)

Za ovu žene vrijeme kao da je stalo, pa i ne čudi što je i danas san brojnih muškaraca. To potvrđuju i salve komentara koje se mogu pronaći ispod izazovnih fotografija koje glumica objavljuje na društvenim mrežama.

Svoj seksepil Sharon i dalje gura u prvi plan, a to je i dokazala nekoliko dana prije rođendana kada je obožavatelje počastila fotografijom iz spavaće sobe na kojoj pozira u seksi crnom grudnjaku. Izdanje za 10, baš kao i neodoljiva Sharon, zar ne?

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene