Pozirala u rublju

Svi su joj govorili da s njezinim tijelom nešto nije u redu, a ona danas u 62. godini mami uzdahe

Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone (Foto: AFP) Sharon Stone (Foto: AFP) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (Foto: Instagram) Sharon Stone (Foto: Instagram) Sharon Stone (Foto: Profimedia) Sharon Stone (FOTO: Instagram) +0 Sharon Stone (FOTO: Profimedia) Galerija

Sharon Stone uživa u svojim godinama i tijelu.

Holivudska diva Sharon Stone u karijeri je snimila više od 40 filmova, uključujući i kultne "Sirove strasti", a danas se sa svojom 61 godinom može pohvaliti mladolikim izgledom i top tijelom u top formi.

Pogledaj i ovo showbuzz Iskreno priznanje 'Neću lagati, pogledam se u zrcalo i vidim kako je gravitacija uzela maha!'

Sharon priznaje i da se osjeća sretnije nego ikad prije i to u intervjuu za novo izdanje magazina Allure za koji je uz to pozirala i u donjem rublju.

Fotografije možete pogledati ovdje.

"Puno više volim svoje tijelo. I jako sam mu zahvalna. Kada sam bila mlađa, svi su mi govorili što nije u redu s njim, nije bilo dobro ovo, nije bilo dobro ono. Kada sam bila dobila ulogu u "Sirovim strastima" angažirali su šminkera koji mi je lice stavljao tonu šminke i svaki dan sam ju skidala u svojoj prikolici na setu. Ali nije mi bilo dozvoljeno da sama biram šminkera, a niti je moje ime kasnije pisalo na posteru", otkrila je Sharon.

Film je svjetlo dana ugledao 1992. godine, a u njemu je glumila s Michaelom Douglasom koji je već tada bio jedan od holivudskih veterana. Nakon toga njezina je karijera krenula uzlaznom putanjom. 

"Mislim da su se "Sirove strasti" pojavile u ključnom trenutku povijesti jer su objednile sve strahove i sumnje kada se moć žena mijenjala", zaključila je Sharon.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) +0 Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Celebrity Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene