Sharon Stone bila je seks-simbol Hollywooda, a onda je doživjela moždani udar.

Galerija


Slavna glumica jedna je od onih holivudskih zvijezda koje se ne boje pokazati pravo lice.

Vezani članci Scena iz serije The Crown Bijesni prijatelji princa Charlesa tvrde da se njegov život lažno prikazuje i da se cijeloj obitelji nanose bol i patnja Princeza Diana Princeza Diana tvrdila je da je pobijedila bolest, no njezin zaposlenik sada otkriva tajnu koju je čuvala

Pritom ne mislimo na njezinu osobnost, već lice bez savršene šminke koja prekriva sve nedostatke i znakove starenja. Riječ je o 61-godišnjoj glumici Sharon Stone, koju su paparazzi nedavno uhvatili dok je kupovala nakit na slavnom Beverly Hillsu.

Plavokosa glumica u šoping je krenula u vrlo ležernom izdanju s raščupanom kosom te licem na kojem je bilo šminke, no ona nije bila "holivudski teška" da prikrije baš sve nepravilnosti kojima su sklone baš sve žene.

Ipak, i u takvom izdanju glumica je izgledala fantastično, pa ne čudi da je godinama na listama najljepših žena, i u Hollywoodu i na svijetu.

Sharon je bezbrižno trošila novac samo nekoliko dana prije nego što je dala vrlo iskren intervju u kojem je optužila Hollywood da ju je zaboravio i odbacio.

"Bila sam kao najzgodnija filmska zvijezda, znate? Bilo je to da smo princeza Diana i ja bili tako slavne – i ona je umrla, a ja sam imala moždani udar. I zaboravljene smo", ispričala je za Variety.

Podsjetimo, glumica je moždani udar doživjela 2001. godine, zbog čega je uzela dvije godine stanke. Ipak, otkrila je kako joj je trebalo čak sedam godina da se potpuno oporavi.

"Ljudi su me tretirali brutalno neljubazno. Od drugih žena u vlastitom poslu do suca koji je vodio moj slučaj skrbništva, mislim da nitko ne shvaća kako je moždani udar opasan za žene i što je potrebno za oporavak. Izgubila sam sve što sam imala. Izgubila sam mjesto u Hollywoodu", otkrila je na kraju Sharon, koja je ipak dobila priliku biti dio modne kampanje slavnog Diora te glumiti u Netflixovoj seriji "Ratched" s dvije pozate kolegice, Sarah Paulson i Cynthijom Nixon.

Glumica iza sebe ima dva propala braka i brojne veze te tri posvojena sina s kojima živi u Kaliforniji, a posljednji muškarac s kojim su je povezivali jest deset godina mlađi novinar Enzo Cursio, čime je potvrdila da je posebno slaba na Talijane.

Iako su u Hollywood stigle neke nove, mlađe dame, vjerujemo da Sharon neće biti u potpunosti zaboravljena jer ipak se radi o holivudskoj seks-bombi koju je doista teško zaboraviti. 

Obračun sa suprugom: Fotografija slavnog glumca iz bolnice šokirala javnost