60-godišnja glumica Sharon Stone prije Enza Cursija ljubila je 19 godina mlađeg Angeloa Buffala.

Galerija


Njezin novi dečko ponovno je mlađi od nje.

Vezani članci Snimanje serije Konak kod Hilmije Počinje emitiranje "Konaka kod Hilmije": Vodimo vas iza kamere ove urnebesno smiješne komedije! Sharon Stone i Angelo Boffa (Foto: Profimedia) Nisu im smetali paparazzi: Slavna glumica ne odvaja se od svog 19 godina mlađeg dečka

60-godišnja holivudska glumica Sharon Stone još početkom listopada viđena je u društvu dečka, 41-godišnjeg Talijana Angeloa Boffoa.

Plavokosa ljepotica i nekretninski mogul često su se mogli vidjeti na svjetskim plažama, posebno onim španjolskim, na kojima su bez problema izmjenjivali nježnosti, a navodno su se počeli viđati početkom godine.

Niti jedno od njih nikada nije potvrdilo tu vezu, no to više niti nije bitno, jer je glumica potvrdila da je njihovoj vezi došao kraj.

Naime, glumica se više ne skriva s jednim drugim Talijanom, 10 godina mlađim Enzom Cursijem, novinarom i poznatim aktivistom za okoliš.

Par se posljednjih dana nalazi u Rimu gdje su viđeni kako se drže za ruke i izmjenjuju nježnosti bez skrivanja od znatiželjnih paparazza koji su ih pratili u stopu.

Glumica u susjednoj Italiji trenutno snima seriju "Novi papa".

12 godina starija glumica izgleda puno bolje od kolegice koja se unakazila operacijama

Slavni tenisač ima jako zgodnu sestru koja ga je i upoznala sa ženom njegova života

Domaća ljepotica napokon pokazala lice svog tajnovitog dečka Gorana