Shaquille O'Neal stigao je u Hrvatsku poslom. Večeras će nastupiti na Zrću.

Galerija


U Hrvatsku je poslom stigao i bivši NBA košarkaš Shaquille O'Neal. Sletio je u zračnu luku Zadar, gdje je stigao s jednog od najvećih glazbenih festivala na svijetu – Tommorowlanda u Belgiji.

Vezani članci Victoria Beckham (Foto: Instagram) Ove fotografije su dokaz da Victoria Beckham zapravo i nije toliko uštogljena koliko smo mislili Slika nije dostupna Znate ih kao glumce, no oni imaju tajnu prošlost!

Naime, Shaquille O'Neal večeras će nastupiti kao DJ na Zrću.

Kažu i da je on najveći DJ na svijetu, visok čak 216 centimetara. Noćas će za DJ pult stati nešto prije 2 sata.

Kako je jednom prilikom izjavio, glazbom se bavi još od 1986. godine, a surađivao je i s legendarnim reperom Biggiejem Smallsom, poznatim kao The Notorious B.I.G. Svoju prvu pjesmu izdao je 2015. godine, a danas surađuje i s glazbenikom Diplom.

Legendarni sportaš prilikom dolaska u zadarsku zračnu luku dijelo je autograme obožavateljima. Shaquille se osim sportom i glazbom, u karijeri okušao i u glumi, pa se tako sa svojom izvedbom našao na IMBD-ovoj listi 100 najgorih. Naime, pojavio se u filmu iz 1996. godine ''Kazaam'' u glavnoj ulozi, koja ga baš i nije proslavila, ali kasnije je prihvaćao i druge uloge.

Uhvaćeni! Holivudski zavodnik i jedna od naljepših glumica u Splitu se skrivali iza kišobrana