U drugačijem izdanju!

Bivša NBA legenda održala koncert za pamćenje na Krku, bio je tu i vidno raspoložen Luka Dončić, ali i seksi plesačice!

Plesačice na nastupu DJ-a Diesela Plesačice na nastupu DJ-a Diesela Goran Kovacic/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Plesačice na nastupu DJ-a Diesela - 3 Plesačice na nastupu DJ-a Diesela - 2 DJ Diesel i Luka Dončić - 3 DJ Diesel i Luka Dončić - 4 DJ Diesel i Luka Dončić - 1 Plesačice na nastupu DJ-a Diesela - 1 Plesačice na nastupu DJ-a Diesela - 5 Plesačice na nastupu DJ-a Diesela - 4 DJ Diesel i Luka Dončić - 2 Shaquille O'Neal kao DJ Diesel - 4 +10 Shaquille O'Neal kao DJ Diesel - 3 Galerija

Shaquille O'Neal nastupio je kao DJ Diesel na otoku Krku, gdje mu se pridružio i sin Myles O'Neal.

Legendarni bivši NBA košarkaš Shaquille O'Neal nastupio je kao DJ Diesel u jednom noćnom klubu u Malinskoj na otoku Krku, a svoj glazbeni talent pokazao je i njegov sin Myles O'Neal.

Pogledaj i ovo PR DJ Diesel Shaquille O’Neal kao DJ Diesel donosi spektakl na Krk

DJ-u Dieselu na pozornici se u jednom trenutku pridružio i dobro raspoloženi slovenski košarkaš Luka Dončić, a publiku u klubu dodatno su zapalile i atraktivne plesačice s kojih nije bilo lako skinuti pogled.

Košarkašu ovo nije prvi put da posjećuje Lijepu Našu i nastupa u njoj kao kao DJ. Posljednji je put Hrvatsku posjetio prije tri godine i odmah prilagodio prezime. Bivša NBA zvijezda toliko je bila oduševljena Hrvatima i Novaljom u kojoj je nastupio da je rekao da će se odsad prezivati O'Nealovich jer tako najčešće završavaju hrvatska prezimena.

''Volim Hrvatsku, volim Hrvate, hrvatsku hranu, hrvatske igrače. Sjajna zemlja. Vozili smo se brodom, mopedom, kušao sam i hrvatski sir. Naučio sam i nešto o povijesti, kako vjetar raznosi sol s mora, pa je ovce pojedu – i taj sir koji naprave, bude drukčiji! Bio je dobar!'', izjavio je tada za In Magazin.

Vruću atmosferu s nastupa DJ-a Diesela pogledajte u našoj galeriji. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković - 1 +5 Iva Jerković - 2 Celebrity Iva Jerković objavila prvu fotografiju s partnerom i kćerkicom, pokazala djelić atmosfere s njihovog odmora!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 6 Sanja Vejnović - 5 +4 Sanja Vejnović i Goran Mećava Celebrity Naša glumica našla se na listi najljepših na svijetu, a uzdahe mami i u 61. godini: "Savršena u svakom pogledu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene